Arni Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A Tobie w głowie tylko te letnie dansingi .Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Potem mi te modele po gałeziach laduja...i strazaki sciagaja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Drugi dzień Barbórki na Lubstowie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A ja jeszcze czekam na kadłub 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jacku już dobrze latasz kup se szybowca 3m ...lata się fajniej model widoczny inna pólka..tym bardziej,że jesteś kierownikiem Starogrodu masz bardzo blisko...bedziesz bardzo zadowolony. Są na allegro...popatrz cos wybierz nie pożałujesz a byłeś bardzo grzeczny -napisz do Mikołaja moze cuś podesle. Ja dzisiaj polatałem super wiatr silny ok 10m/sek ale "szarpanka" miotał MYSTIC-iem jak podpicznikiem Nataszy mimo ,ze wpakowałem balast na maxa....JEST ZROBIONY FILMIK ale nie umię go zmontować poprosze "młodego" cuś wymyśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 To ile masz tego balastu? 10ms toż to ledwo wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Dzisiaj na Lubstowie szkwaly od predkości poczatkowej 19 do 42 to sobie przelicz...a jutro jeszcze lepiej duje- lubisz takie wiatry -przyjezdzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 42czego? Jutro bede szukał miejsca gdzie nie pada śnieg lubstow jest na drugim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 U nas zaczyna śnieżyć jutro idealnie z rana Starogród potem odchyłka na Unisław - 32 m/s ale nikt nie ma czasu bo wszyscy zarobieni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jak bedzie śnieg to+narty i OK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 na narty to ja min 30cm sniegu potrzebuje...i rozsądną górkę. nie ma co sie rozdrabniać przy 13m/s to niedawno rzutkiem latałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 przy 13m/s to niedawno rzutkiem latałem ZUCH z Ciebie osobiście bym się nie odważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 a co tu sie odważać. rzucasz i lecisz...albo spadasz zabawa przednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 a co tu sie odważać. rzucasz i lecisz...albo spadasz zabawa przednia może się kiedyś odważę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 no to to 42 to km/h czy m/s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jurek piatek-sobota nie ten kierunek jak bedziesz wracał to na Lubstów w niedzielę bedzie Ok...dalem na tace.i.słucham Rydzyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 no to będzie BRyndzyka ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tak kiedyś z moim młodym zalaliśmy ja pianką wiatr PETARA ale strach zasadniczo był więcej się nie odważę http://youtu.be/_7h7zA5L35Q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 I jak tam Panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jurek zalatał...? ja dziś kucharz "MARCHEWKA"...karkówka w warzywach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi