Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jacku już dobrze latasz kup se szybowca 3m ...lata się fajniej model widoczny inna pólka..tym bardziej,że jesteś kierownikiem Starogrodu masz bardzo blisko...bedziesz bardzo zadowolony. Są na allegro...popatrz cos wybierz nie pożałujesz a byłeś bardzo grzeczny -napisz do Mikołaja moze cuś podesle. Ja dzisiaj polatałem super wiatr silny ok 10m/sek ale "szarpanka" miotał MYSTIC-iem jak podpicznikiem Nataszy mimo ,ze wpakowałem balast na maxa....JEST ZROBIONY FILMIK ale nie umię go zmontować poprosze "młodego" cuś wymyśli...

Opublikowano

Dzisiaj na Lubstowie szkwaly od predkości poczatkowej 19 do 42 to sobie przelicz...a jutro jeszcze lepiej duje- lubisz takie wiatry -przyjezdzaj

Opublikowano

U nas zaczyna śnieżyć jutro idealnie z rana Starogród potem odchyłka na Unisław - 32 m/s :D ale nikt nie ma czasu bo wszyscy zarobieni ;)

• Lubię to 1
Opublikowano

na narty to ja min 30cm sniegu potrzebuje...i rozsądną górkę. nie ma co sie rozdrabniać

przy 13m/s to niedawno rzutkiem latałem :D

Opublikowano

przy 13m/s to niedawno rzutkiem latałem :D

ZUCH z Ciebie osobiście bym się nie odważył ;)

Opublikowano

a co tu sie odważać. rzucasz i lecisz...albo spadasz :) zabawa przednia

może się kiedyś odważę ;)

• Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.