Piotrek Pindral Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Szanowni Koledzy, pragnę poinformować, że XI OGÓLNOPOLSKI PIKNIK MODELARSKI w Wilczych Laskach koło Szczecinka odbędzie się w dniach 4-5 sierpnia 2012. Wkrótce więcej szczegółów, ale rewolucji nie będzie . Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Będe na pewno !! Takiej imprezy nie opuszcze:) ,PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Termin bardzo przyjazny warto być to super impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Tym razem bede na pewno:) i znowu beda sie śmiać jak uczę partnerkę latac... A co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam. Wakacje są tak długie że można wybrać jakiś inny termnin.Najlepiej będzie jak w POLSCE zrobimy pięć imprez w tym samym terminie ,będziemy mieć wszyscy znakomitą frekfencję . 4-5.08.2012 RC AIR SHOW NOWY TARG Pozdrawiam Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz12 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Grześ ,jak dobrze pamiętam, to z najbliższych okolic NT ,to ja pojawiam się WILCZYCH.Mało kto z tamtych terenów pojawia się u was.Wy za to lubicie giganty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 MY lubimy wszystkie modele małe i duże.Jeżeli będzie np:5 lub10 WICHERKÓW o rozpiętośći 1,5m i pokażą show ,czyli polecą wszyscy razem to jako pierwszych puszczę do lotu . Rozumiem ,ale nie jeden może by się chciał wybrać chociaż pooglądać albo wziąść udział .Bo gdzie w Polsce można zobaczyć 100 dużych modeli w jednym miejścu.Dużo nagród do rozlosowania pośród uczestników i wiele pucharów i nagród dla wyróżnionych BEST OF SHOW Dlatego nie powinno byc pokrywania się terminów . Pozdrawiam Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Marcin K nie śmialiśmy się tylko tak maskowaliśmy zazdrość :roll: Przyjedziesz z tą samą ? Jest jeszcze dużo czasu a Piotr jest elastyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Termin jak dla mnie super - będę jak zawsze Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Słupk będzie z całą obsadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 ahaweto, jezeli wyrazi chęć to napewno z ta sama. Juz nie w glowie mi zmiana Slyszalem co mówiliście o tej "innej" antence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Pozdrawiam wszystkich ekipa z Poznania już się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountryMama Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witajcie! CountryMama melduje się w Wilczych Laskach. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ekipa z Boleslawca na 99% tez... jak nie cala ekipa to najwyzej tylko ja xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Dla niezdecydowanych napiszę swoje odczucia z zeszłego roku. Generalnie jestem odrobinę sceptyczny do takich imprez. Na kilku byłem i było średnio, więc nie miałem wielkiej ochoty jechać na kolejną zwłaszcza przez pół polski. Chłopaki zaczęli mnie jednak ostro namawiać. Bardzo długo się wahałem i praktycznie wymusili na mnie przyjazd. Ta impreza była najlepszą imprezą na jakiej do tej pory byłem (faktem jest, że byłem raptem na kilku ) Cechą tej imprezy jest klimat jaki tworzą uczestnicy. Bo tą imprezę tworzą sami uczestnicy. Tak na marginesie: jak szedłem wzdłuż pasa oglądać kto co ma ładnego, to większość uczestników zapraszała na kiełbaskę i napój słoneczny. Gdybym chciał skorzystać z każdego zaproszenia to doszedłby raptem do połowy a o powrocie to już mowy by nie było. To świadczy o tym, że atmosfera jest tam naprawdę domowa. Na tą atmosferę ma też wpływ to, że wszyscy mieszkają obok siebie na łące w tym kto co ma. Bliskość natury oraz miejsce sprawia że wszyscy (większość) świetnie się tam bawi. Ja będę na pewno, ponieważ ta impreza jest pierwszą w moim kalendarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam Taaaa... te imprezy integracyjne 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Będziemy . Amen Pozdrowienia dla wszystkich od Henia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Nie wiem, czy w tym terminie będę na miejscu :/ Jak coś do pomocy wyśle brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Jak sama nazwa mówi, jest to piknik, a nie zawody o "marchewkę". Ludzie nie myślą o wyniku tylko łączą przyjemne z pożytecznym. Przy grillu i z piwkiem w rączce, spokojnie dzielą się swoimi "tajemnicami" z warsztatu, bądź sztuką pilotażu. Ot i cała filozofia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Startuję w zawodach o marchewkę i jeździłem na pikniki może znów znajdę czas i pojadę. Wcale zawody nie są takie złe- mam porównanie bo byłem i tu i tu ... ale mam nadzieję zjawić się w Wilczych w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi