ssuchy Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dogodnych dojść do wody nie brakuje nad naszym zalewem, praktycznie z każdej strony. Tyle, że latem w sezonie (szczególnie w weekendy) mnóstwo ludzisków wszędzie się tam kręci i zalega na słońcu w skupiskach (zwłaszcza w pobliżu ośrodków Marina i Dąbrowa oraz po drugiej stronie zalewu za Zemborzycami przy lesie). Sporo jest również obiektów pływających na wodzie, no i działa wówczas letni posterunek policji wodnej. , a zimą, w porównaniu z latem to spokój i cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dzięki za informację, po świętach przywiozę hydroplan i sprawdzę jak się lata. Nad zalew wyskoczyłem na mały rekonesans i już mam upatrzone miejsce do latania ale wtedy było raczej pusto - zobaczymy jak będzie gdy ciepłe dni zagoszczą na dłużej. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Daj znać wcześniej kiedy będziesz latał, to chętnie popatrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nie ma problemu, wrzucę info i będzie miło się spotkać. Przywiozę na początek Rafika elektro, taka mała zabawka na pływakach ale dobrze sie pakuje do samochodu W moim wynajmowanym pokoju robi się coraz ciaśniej bo przywiozłem już modele ESA a ostatnio Pingwina do latania FPV. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Jestem zainteresowany, myślę że mógłbym wpaść, w którym dokładnie miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Był ktoś dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi