jędrek Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam co tu dużo gadać jestem następnym .....ze Słupska:( fotka prezesa Henia rzeczywiście odzwierciedla jego stan ducha po złożeniu wymarzonego silnika(jeśli można dodać- sam polewałem olejkiem tłok przed włożeniem go do tulei cylindra>>> A fuj ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Heniu, takiego radosnego, to Cię nie widziałem od Wilczych Lasek :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Heniu, piękne zdjęcie w swoim mateczniku czyt. modelarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 A ja w tej modelarni byłem panowie! Miodu ani wina nie piłem... ( wozem byłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ...Krzysiu i to był błąd... Ważne, żeby koń był trzeźwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Karolu ja ma nadzieję że się spotkamy w komplecie i nawet" Henie" będą do kwadratu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Pabianicki Henio, to doczekać się nie może... podejrzewam, że niedługo kupi centymetr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 TO do Jędrka ....z centymetrem ... on go naumie odcinać kupony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 :?: Czegoś nie wiem i nie trybię :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Henio już to przerabiał, w Wałczu...Pancerniak, czyli zakuty łeb :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 No czyli tutejsze ziemie zna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Heniu,dlaczego reklamujesz śmigło akurat z tej firmy? Może coś polskiego założysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 To jest zwykłe stare poniemieckie śmigło, które przez wiele lat wisiało na gwoździu jako ozdoba modelarni.A teraz proszę...jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Heniu,dlaczego reklamujesz śmigło akurat z tej firmy? Może coś polskiego założysz WitamHenio nie reklamuje , akurat takie ma, to co będzie zanabywał inne. U mnie też się tej firmy śmigiełka "walają" to trza je będzie wykorzystać. Karol, w dobrym kierunku kojarzysz obcinkę centymetra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witam Post pod postem, ale cóż poradzić . Henio Prezes pracuje dalej to i parę fotek wklejam Poodcinane stery wysokości i doklejone listwy, oklejone skrzydła formatkami z balsy na klej Soudal. Dodatkowo krawędzie spływu płatów od wewnątrz wzmocnione przelaminowaniem paskiem tkaniny szklanej. Wszystko mocne i prościutkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Witam Prezes pracuje dalej solidne szlifowanko gotowy płacik z doklejonym natarciem precyzyjne wycięcie lotek wymaga pracy zespołowej :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Witam Prezes pracuje dalej solidne szlifowanko gotowy płacik z doklejonym natarciem precyzyjne wycięcie lotek wymaga pracy zespołowej :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 :shock: O matko ! Heniu ale cię poniosło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 :shock: O matko ! Heniu ale cię poniosło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 :shock: O matko ! Heniu ale cię poniosło ! Witam To, to jeszcze mały "pikuś". Żebyś Ty widział jak Prezunio żeberka tym wycina. Chopina oślepł trochę i ząbków w laubzedze nie widzi, to postarał się o takie narzędzie, gdzie te zęby widzi ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi