toretto1995 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-katastrofa-kolejowa-w-slaskiem-prawdopodobnie-sa-zabici,nId,437168 http://niezalezna.pl/24584-zderzenie-pociagow-okolo-60-osob-rannych :shock: :shock: :shock: Mieszkam przy drodze...naliczyłem już ponad 30 karetek w ciul policji,straży i jeden helikopter. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-katastrofa-kolejowa-w-slaskiem-prawdopodobnie-sa-zabici,nId,437168 http://niezalezna.pl/24584-zderzenie-pociagow-okolo-60-osob-rannych :shock: :shock: :shock: Mieszkam przy drodze...naliczyłem już ponad 30 karetek w ciul policji,straży i jeden helikopter. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 to nie to forum kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 to nie to forum kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKC Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 to nie to forum kolego. Może fourm i nie to ale dział ten - przeczytaj sobie opis działu: "...Tematy ogólne, o życiu itp Byle bez zbędnych emocji..." Wydaje mi się, że post kolegi toretto1995 spełnia te wymagania?! Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKC Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 to nie to forum kolego. Może fourm i nie to ale dział ten - przeczytaj sobie opis działu: "...Tematy ogólne, o życiu itp Byle bez zbędnych emocji..." Wydaje mi się, że post kolegi toretto1995 spełnia te wymagania?! Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Tak jakby nikt wiadomosci nie śledził. Poza tym ile to jest ''w ciul''? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Tak jakby nikt wiadomosci nie śledził. Poza tym ile to jest ''w ciul''? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 to nie to forum kolego.Może fourm i nie to ale dział ten - przeczytaj sobie opis działu:"...Tematy ogólne, o życiu itp Byle bez zbędnych emocji..." Wydaje mi się, że post kolegi toretto1995 spełnia te wymagania?! Pozdrawiam Tomasz Wszystko się zgadza tylko jest ale ?Katastrofa jest na taką skalę, że nawet w U.K. BBC podaje bieżące informacje, telewizja Polska nic innego nie pokazuje, wszystkie portale www.wp.pl, www.onet.pl itp.itd. podają relacje z miejsca katastrofy więc po co zaśmiecać to forum. To tylko i wyłącznie nabijanie postów. Kolega toretto1995 znany jest na tym i na innym forum modelarskim, że pisze o wszystkim i o niczym tylko nie o modelarstwie. Żadnej konkretnej relacji z budowy modelu przez tego autora nie widziałem, a to co się pojawia to tylko plany. Relacje w stylu: planuję, zamierzam, chciałbym. W końcu chyba czas skończyć z bajkopisarzami :evil:, bo to rzeczywiście nie to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 to nie to forum kolego. Może fourm i nie to ale dział ten - przeczytaj sobie opis działu: "...Tematy ogólne, o życiu itp Byle bez zbędnych emocji..." Wydaje mi się, że post kolegi toretto1995 spełnia te wymagania?! Pozdrawiam Tomasz Wszystko się zgadza tylko jest ale ? Katastrofa jest na taką skalę, że nawet w U.K. BBC podaje bieżące informacje, telewizja Polska nic innego nie pokazuje, wszystkie portale www.wp.pl, www.onet.pl itp.itd. podają relacje z miejsca katastrofy więc po co zaśmiecać to forum. To tylko i wyłącznie nabijanie postów. Kolega toretto1995 znany jest na tym i na innym forum modelarskim, że pisze o wszystkim i o niczym tylko nie o modelarstwie. Żadnej konkretnej relacji z budowy modelu przez tego autora nie widziałem, a to co się pojawia to tylko plany. Relacje w stylu: planuję, zamierzam, chciałbym. W końcu chyba czas skończyć z bajkopisarzami :evil:, bo to rzeczywiście nie to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKC Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Wszystko się zgadza tylko jest ale ?Katastrofa jest na taką skalę, że nawet w U.K. BBC podaje bieżące informacje, telewizja Polska nic innego nie pokazuje, wszystkie portale www.wp.pl, www.onet.pl itp.itd. podają relacje z miejsca katastrofy więc po co zaśmiecać to forum.Ja zwykle bywam poza głównym nurtem papki informacyjnej serwowanej nam przez media. O fakcie katastrofy dowiedziałem się z tego posta.To tylko i wyłącznie nabijanie postów.Kolega toretto1995 znany jest na tym i na innym forum modelarskim, że pisze o wszystkim i o niczym tylko nie o modelarstwie. Żadnej konkretnej relacji z budowy modelu przez tego autora nie widziałem, a to co się pojawia to tylko plany. Relacje w stylu: planuję, zamierzam, chciałbym. W końcu chyba czas skończyć z bajkopisarzami :evil:, bo to rzeczywiście nie to forum.Nie znam twórczości kolegi toretto1995 więc się nie wypowiadam, Skoro jednak tak mówisz to pewnie coś w tym jest :DPozdrawiamTomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKC Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Wszystko się zgadza tylko jest ale ? Katastrofa jest na taką skalę, że nawet w U.K. BBC podaje bieżące informacje, telewizja Polska nic innego nie pokazuje, wszystkie portale www.wp.pl, www.onet.pl itp.itd. podają relacje z miejsca katastrofy więc po co zaśmiecać to forum. Ja zwykle bywam poza głównym nurtem papki informacyjnej serwowanej nam przez media. O fakcie katastrofy dowiedziałem się z tego posta. To tylko i wyłącznie nabijanie postów. Kolega toretto1995 znany jest na tym i na innym forum modelarskim, że pisze o wszystkim i o niczym tylko nie o modelarstwie. Żadnej konkretnej relacji z budowy modelu przez tego autora nie widziałem, a to co się pojawia to tylko plany. Relacje w stylu: planuję, zamierzam, chciałbym. W końcu chyba czas skończyć z bajkopisarzami :evil:, bo to rzeczywiście nie to forum. Nie znam twórczości kolegi toretto1995 więc się nie wypowiadam, Skoro jednak tak mówisz to pewnie coś w tym jest Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Kolega toretto1995 znany jest na tym i na innym forum modelarskim, że pisze o wszystkim i o niczym tylko nie o modelarstwie. Żadnej konkretnej relacji z budowy modelu przez tego autora nie widziałem, a to co się pojawia to tylko plany. Relacje w stylu: planuję, zamierzam, chciałbym. W końcu chyba czas skończyć z bajkopisarzami :evil: , bo to rzeczywiście nie to forum.Wiesz co, nie tylko on nic nie buduje. Poza tym to samo można było napisać jak w zeszłym roku rozbiło się kilka samolotów turystycznych na terenie polski albo jak się rozbił Mustang w Reno i przy każdym zdarzeniu też się to znajdowało na tym forum, dużo z nas (forumowiczów) pisało "[*]", nikt się nie czepiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Kolega toretto1995 znany jest na tym i na innym forum modelarskim, że pisze o wszystkim i o niczym tylko nie o modelarstwie. Żadnej konkretnej relacji z budowy modelu przez tego autora nie widziałem, a to co się pojawia to tylko plany. Relacje w stylu: planuję, zamierzam, chciałbym. W końcu chyba czas skończyć z bajkopisarzami :evil: , bo to rzeczywiście nie to forum.Wiesz co, nie tylko on nic nie buduje. Poza tym to samo można było napisać jak w zeszłym roku rozbiło się kilka samolotów turystycznych na terenie polski albo jak się rozbił Mustang w Reno i przy każdym zdarzeniu też się to znajdowało na tym forum, dużo z nas (forumowiczów) pisało "[*]", nikt się nie czepiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja nie mam nic do postu i samej informacji- na forum ogólnie przyjęła się zasada, że w Hyde Park-u o tragediach i ważnych wydarzeniach się pisze. O kilku dowiedziałem się właśnie dzięki pfmrc.eu.Jednak w wypowiedzi kolegi razi mnie co innego: ...naliczyłem już ponad 30 karetek w ciul policji,straży i jeden helikopter. :shock:Przecież to ludzka tragedia a nie atrakcja, żeby przy oknie patrzeć i liczyć...w ciulTutaj komentarz zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja nie mam nic do postu i samej informacji- na forum ogólnie przyjęła się zasada, że w Hyde Park-u o tragediach i ważnych wydarzeniach się pisze. O kilku dowiedziałem się właśnie dzięki pfmrc.eu. Jednak w wypowiedzi kolegi razi mnie co innego: ...naliczyłem już ponad 30 karetek w ciul policji,straży i jeden helikopter. :shock: Przecież to ludzka tragedia a nie atrakcja, żeby przy oknie patrzeć i liczyć ...w ciul Tutaj komentarz zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 ..Kolega toretto1995 znany jest na tym i na innym forum modelarskim, że pisze o wszystkim i o niczym tylko nie o modelarstwie. Żadnej konkretnej relacji z budowy modelu przez tego autora nie widziałem, a to co się pojawia to tylko plany. Relacje w stylu: planuję, zamierzam, chciałbym. W końcu chyba czas skończyć z bajkopisarzami :evil:, bo to rzeczywiście nie to forum. Dziwne...pierwsze słyszę..To że nie latam jakimiś tam konstrukcyjnymi modelami to nie znaczy że niczym nie latam i niczego nie buduję. Przecież nie będę na forum relacjonował budowy któregoś tam z kolei Zagi....planuję, zamierzam, chciałbymTakie coś to było jak jeszcze nie miałem bladego pojęcia o modelarstwie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 .. Kolega toretto1995 znany jest na tym i na innym forum modelarskim, że pisze o wszystkim i o niczym tylko nie o modelarstwie. Żadnej konkretnej relacji z budowy modelu przez tego autora nie widziałem, a to co się pojawia to tylko plany. Relacje w stylu: planuję, zamierzam, chciałbym. W końcu chyba czas skończyć z bajkopisarzami :evil:, bo to rzeczywiście nie to forum. Dziwne...pierwsze słyszę.. To że nie latam jakimiś tam konstrukcyjnymi modelami to nie znaczy że niczym nie latam i niczego nie buduję. Przecież nie będę na forum relacjonował budowy któregoś tam z kolei Zagi.. ..planuję, zamierzam, chciałbym Takie coś to było jak jeszcze nie miałem bladego pojęcia o modelarstwie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi