robertus Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=jL5S2AFtGVw&feature=related 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Szkoda że dopiero za rok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dobra propozycja na dobranocke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Rozpoznajecie jaki to samolot. Pixar/Disney wykupuje licencje od producentów, dzięki temu ich "Carsy" są rozpoznawalne. A ten samolot. Przypomina bardzo AirTraktor co o tym sądzicie lub Piper Pawnee Trzeba będzie kupić trochę depronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 W istocie, Air Tractor AT802 Rób, choćby deprona, chętnie zobaczę co wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqas Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 a ja chyba plany pod depron znalazłem http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1051007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jeszcze inna bajeczka. http://youtu.be/ddkjnUTir6s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joobler Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Dopiero za rak ale poczekam z miłą chęcią w końcu bajka specjalnie dla nas co nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Byłem na tym filmie w kinie. Film jest słaby. Wiem, że to bajka, ale... Reklamowany jako rozwinięcie świata znanego z "Aut", niestety nie jest w połowie tak dobry jak Auta. Fabuła jest bardzo słaba. Postacie mało rozbudowane, wręcz proste i schematyczne. Dusty = Zygzak Beka = Złomek Kapitan = Hadson Hornet . Jak w ksero. Skopiowane, ale, kolor już nie taki jak w oryginale. Film trwa 90minut a mógłby spokojnie trwać 30 minut. I nie tylko ja tak sądziłem. W pewnym momencie parę dzieciaków poszło biegać sobie pod ekranem, jak widać z nudów. Nie ma też dla nas dorosłych smaczków, dzięki którym i my się nie nudzimy. No może ze dwa, które wywołały uśmiech na mej twarzy. To były plusy ujemne, a teraz plusy dodatnie. Modele samolotów są bardzo dobrze odwzorowane. Bez problemu można poznać jaki samolot był wzorem dla postaci. Od razu zwróciły moją uwagę wychylające się powierzchnie sterowe. I to we właściwy sposób. Sceny lotów również fajnie wyglądały. Podsumowując, taki średni filmik. Acha, jest też Polski akcent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz99 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Koledzy z Flitetest już zrobili modeliki : http://www.youtube.com/watch?v=gFT0era1zzM http://www.youtube.com/watch?v=MZfAokS9pME&feature=c4-overview&list=UU9zTuyWffK9ckEz1216noAw Kurczę, pośmigał by takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snelek Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Witam, Mój dzieciak nie dawał mi spokoju o ten samolot wiec czy chciałem czy nie musiałem poważnie podejść do tematu. Tym sposobem powstał prototyp na bazie planów z FT na razie nie latający , ale na wersje beta już są zakupione serwa a silnik i pakiet po zbudowaniu wersji ostatecznej. Kilka fotek. Zdjęcia wersji Beta już w krótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Byłem na tym filmie w kinie. Film jest słaby. Wiem, że to bajka, ale... Reklamowany jako rozwinięcie świata znanego z "Aut", niestety nie jest w połowie tak dobry jak Auta. Fabuła jest bardzo słaba. Postacie mało rozbudowane, wręcz proste i schematyczne. Dusty = Zygzak Beka = Złomek Kapitan = Hadson Hornet . Jak w ksero. Skopiowane, ale, kolor już nie taki jak w oryginale. Film trwa 90minut a mógłby spokojnie trwać 30 minut. I nie tylko ja tak sądziłem. W pewnym momencie parę dzieciaków poszło biegać sobie pod ekranem, jak widać z nudów. Nie ma też dla nas dorosłych smaczków, dzięki którym i my się nie nudzimy. No może ze dwa, które wywołały uśmiech na mej twarzy. To były plusy ujemne, a teraz plusy dodatnie. Modele samolotów są bardzo dobrze odwzorowane. Bez problemu można poznać jaki samolot był wzorem dla postaci. Od razu zwróciły moją uwagę wychylające się powierzchnie sterowe. I to we właściwy sposób. Sceny lotów również fajnie wyglądały. Podsumowując, taki średni filmik. Acha, jest też Polski akcent. Potwierdzam - odcinanie kuponów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Polski akcent. Szachownica od razu wpadła w oko, ciekawe czy zamierzony. Piszę o tej pod statecznikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Dziś oblatałem FT- Slingera oblot się udał więc dostanie "malowanie " . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi