robertus Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Odpuść sobie turnigy 9x, chyba, że chcesz kupić używane za grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.N Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Odpuść sobie turnigy 9x, chyba, że chcesz kupić używane za grosze.Okay. Używane za grosze plus wysyłka zazwyczaj i wątpię by bym znalazł. Cena nowego zestawu około 54euro. Możesz coś doradzić co lepiej na początek w takim razie? Wysłane z mojego JSN-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Kup Flysky fs-i6X 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Jak napisał Robert- i6X. Masz telemetrie i odbiorniki od 3 do 10 kanałów w dobrej cenie. Oprogramowanie też jest bardzo proste. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinacem Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 heja a ja mam takie pytanie bo mam fs-i6X i chcialem podlaczyc np. vbara po sbus i jeszcze wykorzystac 1 kanal na pwm do serwa, da sie tak ?. Da sie z konwerterem pwm/sbus na pwm bo bym ustawil sbus z nadajniku podlaczyl do konwertera i z niego pwm do vbara in a 1 serwo, ale bez plataniny balekow sie da ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Cześć. Czy stare ale jare Turnigy 9X z modułem nadawczym RF9X v2 zbinduje się z odbiornikiem FlySky FS-R6B?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Wszystko pracuje w tym samym systemie AFHDS więc działa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubPtaszyk Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Turnigy 9x z oryginalnym modułem z jakim najmniejszym odbiornikiem się da zbindować? Zależy mi na komunikacji ppm albo sbus. Coś się znajdzie czy wymieniać moduł? Jak wymieniać to na jaki?Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi