AQUARIUS_ML Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 W imieniu modelarzy z Płocka oraz Aeroklubu Ziemi Mazowieckiej serdecznie zapraszamy wszystkich entuzjastów i sympatyków walk powietrznych ESA do wzięcia udziału w II Bitwie ESA o Płock, która odbędzie się 26 maja 2012 r. na lotnisku Aeroklubu Ziemi Mazowieckiej. Szczegóły na naszej stronie: http://esa.rcplock.pl/viewpage.php?page_id=7 Marcin Lipiński, Piotr Kubissa, oraz Płocka Grupa Modelarska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Został tydzień do zawodów, a na liście coś pustawo. Podaje bezpośredni link do rejestracji: http://esa.rcplock.pl/viewpage.php?page_id=13 Zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Ja niestety nie mogę dołączyć ale trzymam kciuki za wszystkich uczestników a podwójne kciuki za Eskadrę Kraków! A poniżej mała reklama Płocka i jego Esakdry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 no na zawodach na pewno pachnie o niebo lepiej... niż pod toaletami dworca w San Remo )) już zapewne po finałach... zatem na brzegu krzesełka z niecierpliwością czekam na relację... :DDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ni będe się rozpisywał R>E>W>E>L>A>C>J>A Chociaż wynik mizerny, za rok na 100% też się pojawię Raz jeszcze dziękuje za Super zawody. niebawem postaram się kilka zdjęć umieścić na początek smaczek:) Foker DR I "POGROMCA CELÓW NAZIEMNYCH" Uploaded with ImageShack.us 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 R>E>W>E>L>A>C>J>A Potwierdzam Świetna organizacja i atmosfera. Bedziemy miec troche zdjec, ale to pewnie za kilka dni. Dzieki za wspolna zabawe i do zobaczenia za 2 tygodnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ja mam tak koło 100 zdjęć tylko jeszcze musze je na jakiś serwer wrzucić a chwilowo z czasem krucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 A gdzie wyniki, tajne ? Na razie słyszałem tylko o sukcesach naszego NC 1 ESA. Daniel gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Potwierdzam słowa przedmówców: REWELACJA. Wielkie podziękowania dla ogranizatorów i sędziego głównego. Zawody przygotowane wzorowo, idealny pas startowy do startów i lądowań w WW1, sprawnie przeprowadzone zawody, a zarazem bez nadmiernego pośpiechu. Wrzucam kilka zdjęć, które udało mi się zrobić w przerwach między lotami: Link do galerii: www.ModeleRC.info P.S. Niewątpliwie Fokker Michała oprócz miana pogromcy słupków zasługuje na miano najbardziej fotogenicznego model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Brawo Jacek ,widać że idzie ci coraz lepiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Dzięki wszystkim za miłe słowa! Teraz wiemy, że WARTO BYŁO Fota z SAN REMO rewela. Foty z zawodów, też rewela. Staram się wkleić wyniki, ale nie wiem czy mi się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Dzięki Marian. Zawody były rewelacyjne. Wspaniała organizacja (wzór do naśladowania), przepyszne jedzonko no i miła koleżeńska atmosfera. Po raz kolejny udało mi się stanąć na podium w Płocku i z tego cieszę się najbardziej. Jestem bardzo cieka statystyk i czy padły nowe rekordy: Słupki w wykonaniu Michała i nieszczęsne strefy. Niestety ja również (po kolizji w finale WWI) dołożyłem jedną do tej statystyki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 przyłaczam się do podziękowań dla chlopaków! zawody wypadły rewelacyjnie a klimat był niepowtarzalny! wszyscy zostaliśmy zaczarowani ich spokojem, pogodą ducha, równowagą i dyskretnym humorem )) tak TRZYMAĆ! Urrraaaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arya Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Dla takich zawodów warto wstać o 3 w nocy i przejechać pół Polski. Dzięki za niepowtarzalną atmosferę - Piotrek jesteś rewelacyjnym "komentatorem zawodowym" A tutaj parę zdjęć https://picasaweb.google.com/105135628515923590622/IIBitwaOPOck26Maja2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Dla takich zawodów warto wstać o 3 w nocy i przejechać pół Polski.ba, nawet o 2:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi