Diakon Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 No to I-158 - nie pamiętam dokładnie . A czy można latac? Właśnie nie wiem, zdjęcie pochodzi z powtórki (która to była normalnie z grą zainsalowana). Ale w Prosztym Edytorze jest TB-3 SPB oraz I-158 SPB - podejrzewam, że w pojedynczych misjach jest "komplet" (nie sprawdzałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 I-158 co ja gadam? chodzilo o i153 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 przesiadlem sie z lekkiego bombowca nurkujacego tb3 na mysliwiec he111. pierwsze wrazenia: z kabiny prawie nic nie widac a to? to wyglada jak zaczatki radaru znalazlem wrogi samolot zwiadowczy ktoremu bez problemu odstrzelilem :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Nie rozumiem jednego: latasz na He-111 na ruskich gwiazdach! To wręcz świętokractwo! I do tego zestrzelic bezbronego Storcha... :evil: - nie masz sumienia. Weź Sztukasa z działkami p.panc. i zestrzel jakiegoś dużego Iwana - ze spokojem możesz ładowac z ponad 1km umieszczając wroga na celowniku... Szkoda że nie masz AEPa - tam wybierając I-153 SPB możesz mu podwiesic... dwie 250kg bomby! Wygląda to całkiem komicznie . Zresztą owe bomby widac na jednym ze zdjęc które wstawiłem. A He-111 ma bardzo dobry celownik bombowy - Lofte4. Przejdź koniecznie kurs bombowy na tym samolocie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 latasz na He-111 na ruskich gwiazdach! przypadek I do tego zestrzelic bezbronego Storcha... tez mi bezbronny. przez niego stracilem sporo paliwa bo przestrzelil mi zbiorniki Przejdź koniecznie kurs bombowy na tym samolocie . juz mam wszystkie kursy i licencje 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 gadam jak polamany. to nie i153 tylko i16. tera troche zdjec: na poczatek korkociag potem krkociag i dla odmiany jeszcze korkociag a to ten me109 lecacy pod dziwnym katem.zdjecia nie oddaja w pelni tego lotu(moze zrobie animacje) co d tego ze me109 rozpada sie przy 1000km/h takie jest moje zdanie: on tak wyglada po locie z predkoscia 780km/h i stracil silnik, lotki i stery wysokosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jak na maksa przeciągniesz to samolot może leciec pod naprawdę dużym kątem - szkoda, że nie widziałeś co Kometa wyczynia . A ten Emil - podejrzewam że przy tych ponad 700km/h go podniosłeś - ja tak zrobiłem z Hortenem (wspominałem o tym) przy nieco ponad 800km/h i od razu poszło skrzydło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ale ja lecialem prosto. zadnych przeciazen oprocz ciagu silnika i oporu powietrza. najgorsze jest jak przy nurkowaniu odpadna skrzydla- wtedy juz nie da sie hamowac i mozna tylko przyspieszac.... co do tego me109 mijajacego tb3 to jak napisalem fotki nie oddaja tego\. na pierwszej widac w miare, a na drugiej to on juz wychodzil z tego manewru. ciekawe jak to zrobil?ja probowalem nawet z wylaczonymi przeciagnieciami i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekSz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 W sumie jak byscie sobie posciagali updaty aż do wersji najnowszej czyli 4,04m to moglibyśmy zagrać na necie razem. ciekawe by było :faja: :faja: ja gram z klawiaturki ale to zawsze przyjemnośc pograć z żywym przeciwnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ciekawe ile to wazy, bo u mnie(lacze 256) patch 1.11 to 1.22(ok 80mb) sciaga sie cos kolo 30 godzin :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekSz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 no raczej sporo bo ja mam wszystko do ił2 wszelkie dodatki itp. łącze 256kbps powinno wyrabiac 32kb/s wiec troche długo Ci się to sciąga wszelkie patche od 3,03m aż do 4,04m zajmuja 444mb Ale ja mam tez Pacific Fighters wgrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 u mnie sciaga sie srednio ok 2kb/s. jak jest 5 to skacze z radosci ze tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekSz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 To współczuje tutaj jest opisane wszystko Może innym sie przyda podane sa linki ale też część rzeczy jak nie macie a kasy wam szkoda to pozostanie P2P Ił2 ma tę fajną ceche że raz zainstalowany nie wymaga przeinstalowywanie np po reinstalacji ja kolega daje tylko folder z ił2 i wszystko pięknie działa http://81.210.9.116/~apacz/smf/index.php?PHPSESSID=1d1b9b0402d6a50a03560e4f88f50e7d&topic=3673.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 aha. i mam taki problem: jak ktos zestrzeli mnie(albo ja jego) to samolot spada i zaraz przedc ziemia sie zatrzymuje. inne tez sie zatrzymuja, pociski tez, mozna strzelac, ale pociski nie wylatuja z luf. i jak sprobuje ponownie jakas misje, to wszystkie samoloty wisza w powietrzu.nawet smigla sie nie obracaja.i odkrylem , ze wszystko jest normalnie jak spadajacy samolot ma wylaczone wszystkie silniki. spotkal sie ktos z czyms takim? troche podejrzewam moj sprzet, bo jak zainstalowalem drugi raz, to wszystko bylo tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Dziś z JG300 ściągłem nieco kamuflaży do IŁa. Później sobie powalczyłem... Ciągle nie mogłem dac rady 2 P-40 i jednemu PZL P.11c (jako as) !!! Do tego miałem jeszcze Fw-190 A-8 oraz Hortena. Sytuacja się odwróciła gdy zabrałem Me-262 w nowych barwach . I w ten oto sposób miałem przewagę: Nikt mnie nie dogonił. Nawet pilot Skalski. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekSz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Sciagnij sobie wszystkie łatki do tej gry i dawaj gramy na necie Ja gram z klawiatury wiec bedzie fajnie. Gra z komputerem mi nie sprawia przyjemnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a mozna sciagnac pojedyncze samoloty bez patcha? od kolegi slyszalem ze mozna ale nie widzialem nic takiego w necie. moze macie jakis link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Pościągaj łatki - o ściąganiu pojedynczych samolotów nie słyszałem. Adamie - czym robisz zrzuty ekranów? Tzn. - używasz do tego jakiegoś oprogramowania (jakiś HyperSnap czy coś takiego)??? A w necie nie gram. Wcześniej o tym wspominałem. Powód - za słaby komp. Mają w tle włączoną neostradę i grając w IŁa mam zdecydowanie za mało klatek by mówic o przyjemnej grze . Z klawiaturą jakoś by szło się pogodzic, fakt - przeciągałbym samoloty ale trudno się mówi. Jakoś z komputerem sobię radzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Pościągaj łatki - o ściąganiu pojedynczych samolotów nie słyszałem. nie da sie-za wolne lacze :evil: zn. - używasz do tego jakiegoś oprogramowania (jakiś HyperSnap czy coś takiego)??? nie czym robisz zrzuty ekranów? w czasie gry naciskam(wtedy, kiedy chce zrobic zrzut) klawisz Print Screen(pierwszy z lewej u gory wsrod tych dziewieciu nad klawiszami gora, dol, prawo, lewo). potem otwieram program do obrobki i robie "wklej". druga metoda: tak samo jak pierwsz do momenty otworzenia programu bo zrzuty zapisuja sie w folderze z gra pod nazwa grab0000, grab0001..... juz po wyjsciu z gry ale czasem mi sie zdarza, ze nie zapisze sie. ale to chyba dlatego, ze sa tam juz sloty.ja je zaraz po locie przenosze do innego folderu albo kasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 w temacie watku: to moj dosc udany il2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.