Adam P. Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 i tu rewelacja(przynajmniej dla mnie)! nauczylem sie latac tylem! i to w locie poziomym. mam powtorke jak lece ok. 14 sekunddo tylu i max predkosc to -190km/h. kto wie jak wstwic plik na serwer tak, zeby moznabylo sciagac go wchodzac na link? bede wdzieczny za takowa informacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojak Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Jako że naszła mnie ochota na takie latanie prosze o poradę. U mnie w EMPIKU są 3 wersje tego symulatora: Forgotten Batles za 50 zł FB + ACE+ Pacyfic za 80 zł FB+ACE+Lost Europe za 80 zł. Którą wziąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Forgotten Batles za 50 złFB + ACE+ Pacyfic za 80 zł FB+ACE+Lost Europe za 80 zł. Którą wziąć? jak nie szkoda ci funduszy to bierz ta ostatnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekSz Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Ja bym zamówił Ił2 sturmovik 1946 (zawiera wszystkie dodatki i jedynie na nim da się grać na internecie) można też sciągnąć z neta (ale to piractwo i nie namawiam , żeby nie było) i na piracie tez da sie grać na internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olson Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Jeśli mogę wtrącić... jeśli ma ktokolwiek z was ochotę na prawdziwy symulator to polecam Flight Simulator 2004 (nie ten najnowszy X bo to syf i chłam jakich mało !) + masa dodatków. Jeżeli chodzi o iła to wiadomo gra robiona przez ruskich i ruskie samoloty są Uber, zero fizyki, realizmu, wszystko skryptowane... szkoda pieniędzy, lepiej nowe serwo kupić :rotfl: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 i jedynie na nim da się grać na internecie) przez neta mozna grac nawet na zwyklym il2 sturmovik. zero fizyki, realizmu, widzialem mniej realistyczne gry, ale bardziej juz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekSz Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Tak można ale serwery są tylko w nowej wersji i z innymi ludźmi nie pograsz. na Hyperlobby najwięcej ludzi jest z ił2 1946 spachownym do najnowszej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 powrocilem do korzeni, a raczej do il2 sturmovik(FB sie rozwalilo ) i w kncu mge ladowac przy wlaczonym silniku i latac pol metra nad ziemiajezeli ktos ma il2 sturmovik i chcialby zobaczyc i16 lecacego tylem w locie plecowym :twisted: plik lotu(25kb): http://rapidshare.com/files/36298267/i-16_lot_tylem_i_ladowanie plik nalezy wkleic do foderu "records" w folderze z gra, a nastepnie odtworzyc tak jak zwykla powtorke.(plik nie jest kompatybilny z innymi czesciami il2-dziala tylko w il2 sturmovik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jedna fotka ze wczorajszego latania: Leciałem Kometą, widok z kabinki, ograniczona ilośc amunicji (kończy się niemal po jednej serii ) - strzał od przodu w B-17. Pilotom było tak gorąco od płonącego silnika, że odrzucili nawet przednią owiewkę 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 bombardier odrzucil owiewke, alec pilotom tez pewnie bylo goraco zaraz umieszcze wiecej ciekawych lotow-tym razem na il2 FB EDIT: pliki: (44kB)przejazd po skrzydle tb3 przez ju87: http://rapidshare.com/files/37531494/poskrzydle.trk.html (46kB)mocno przeciagniety me109 nie wpadajacy w korkociag: http://rapidshare.com/files/37532550/przelot.trk.html (11kB)i porysowanie lakieru na silniku he111Z przez fw190 A-8: http://rapidshare.com/files/37532843/ssssss.trk.html edit2: rosyjski u-boat-jednoosobowa lodz podwodna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Red Bull to nie jest, ale Me-262 w "pokazowym" kamuflażu inaczej się prezentuje : Takie międzylądowanie. Miało byc lądowanie z widoku z kabiny bez zwalniania czasu... Nie wiem czy tu dobrze widac, ale gdy wiedziałem, że samolot nie da rady wylądowac, dałem pełną moc silników (stopniowo oczywiście) i samolot... leciał tuż nad ziemią w sporym przeciągnięciu. W końcu nabrał prędkości i z trudem się oderwał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olson Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Panowie na której wersji latacie? Jeżeli macie Il2 FB + ACE + PF + Pe2 Peshka+ VVS '46 - czyli v. 4.08 to chętnie bym zrobił jakiś mały modelarski Dog Fight ;] Pozdrawiam jeżeli ktoś nie wie jak zdobyć dodatki proszę o priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ja mam FB+ AEP. O czym są te pozostałe dodatki? A przez neta nie gram. Powód (kilkakrotnie wspominany) - za słaby komp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olson Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 PF-pacific fighters - front na pacyfiku pe-2 peshka- dodaje nowy samolot P-2 i P-3 i mapy VVS'46 - nowe samoloty takie Uber konstrukcje które nigdy nie latały i mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 ja mam zwykly sturmowik i FB. przewz neta nie gram. powod(raz wspomniany) - za wolne lacze :mrgreen: zauwazylem w il 2 FB inne wywazenie i dzwieki samolotow- np. i16- nie mozna latac tylem bo samolot zaraz sie obraca przez skrzydlo i leci normalnie. brakuje tez pieknego dieselowskiego klekotu na wolnych obrotach(w il2:sturmovik byl) :| EDIT: tu polowa serduszka niestety czas w jakim dym sie rozwiewa jest za maly by cos namalowac :cry: wystarczy na jedna petle, pol osemki kubanskiej, litere S... niestety w pojedynke nic nie da sie nagryzdac na niebie. moze kiedys ktos stworzu jakiegos patcha ktory zapobiega znikaniu dymu? :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Witam po przerwie . Jakis czas temu coś mnie naszło i zrobiłem mały powrót do IŁa. Co tu dużo pisać, zapodam parę nowych obrazków z gry : Dewastacja radzieckiego konwoju ciężarówek Emilem: Me-110 i w tle zdezelowany Lighting: Tu już efekt pracy mojego skrzydłowego : I na koniec "spokojny" widoczek z kabiny Me-262 na obok lecącego Hortena: Dodam, że Schwalbe ma "malowanie"... a raczej jego brak. Nie jest to malowanie "Void" (czyli wcale) a znaleziony w sieci skin do tego samolotu przedstawiający maszynę bez jakiegokolwiek malowania (trochę się różni od "Void"). Chodzi mianowicie o to: Tak na marginesie, w necie jest jednak opór różnorakich kamuflaży . Zakosztował moze ktoś w dodatku "46" ??? Akurat sobie to ściągnąłem, teraz nie wiem czy warto się za to zabierać. Chodzi o to, czy dodatek ów nie wprowadza jakichś zmian do samej gry (np: angielska wersja, itd.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 W tym czasie wytrenowałem się w precyzyjnym lataniu-zaraz nad ziemią, bardzo blisko innych samolotów i bardzo precyzyjne zrzuty bomb(dokładność do ok. 1m) z mojego "pułapu operacyjnego" Parę fotek: Przelot pod mostem: 5 ton rosyjskiego prezentu z dedykacją: Mój pułap operacyjny : i podparcie na skrzydle: A tutaj można zobaczyć, jak bardzo da się bez korkociągu przeciągnąć 109-tkę: O mały włos: Wiem, że to głupie, ale czy ktoś probował lądować na innym samolocie? To raczej niemożliwe, próbowałem setki razy i zawsze po nawet najdelikatniejszym dotknięciu oba samoloty wybuchały :evil: Ale po tych ćwiczeniach mam przynajmniej większą wprawę w operowaniu przepustnicą i nareszcie potrafię utrzymać się w formacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Heh...Ja tam wole Battlefield 2 :roll: Sam kiedys gralem w niego i co nieco umialem samolotem.... http://pl.youtube.com/watch?v=ifg385zpAfA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 jasne... samolot robi wychyl i nawet nie zmienia toru lotu... zenua... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Ten Battlefield 2 to jakaś prosta zręcznościówka . Wielbicielom nowszych samolotów proponuję Lock Ona, też fajne, ale osobiście wolę latać starszymi samolotami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.