sbogdan1 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No Miro graty, najwyższy czas, wszak tego czerwonego ściagcza masz doskonałego więc szkoda aby się ,,kisił,, w samochodzie.Młody nie będzie za Ciebie cały czas latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 chyba czas się i za niego wziąć,jak tak sądzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 To jeszcze kilka zdjęć ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 To był dobry dzień Piper zmęczony poszedł spać a ja mam miłe wspomnienia z lotów z Jankiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Taka Niedziela super że brak mi słów Rafał proszę obiecane zdjęcia do następnego razu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Potwierdzam że dzisiaj było naprawdę wspaniale wylatałem się Decatlonem jak nigdy , poszła cała bańka 5 litrowa benzynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Janek jak to facetom nie wiele do szczęścia potrzeba a są zadowoleni ze swoich zabawek. Dla nas jak jest pogoda polatać to tak jak dla kobiety w sklepie dotknąć a nie kupić Do następnego spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 RC Team Kęty w Tychach Wieczorne szybowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 O ładnie ładnie może i ja coś zapodam.RC Team Kęty w Dankowicach również wieczorne szybowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A dzisiaj to dopiero były warunki Pogoda piękna wiaterek ledwo co, potem już wcale i całe pole moje Miałem dużo miejsca i czasu na naukę odruchów MODE 2.Niestety w sytuacjach kryzysowych nadal 1-ka bierze górę, ale jak już było prawie ciemno to zaczynało mi iść dużo lepiej i chyba to dobra zmiana. Teraz tylko ćwiczyć i ćwiczyć. W każdym razie wróciłem, i witam wszystkich ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Wojtek,Wojtek.... ech . Uwierz w ludzi,siebie i nie bój się przyjechać na lotnisko w normalnej porze i wspólnie polatać ! Po ćmoku to nie latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 chyba że masz noktowizor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Z Wami się jeszcze boję latać bo wy macie takie drogie sprzęty że w razie "błędu w sztuce" żadne ubezpieczenie nie pokryje . Jeszcze kilka ładnych samotnych dni i niebawem dołączę z radością. Zresztą muszę odrobić stracony sezon 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Byłem w niedzielę na lotnisku w Kętach . Mogę powiedzieć tak jestem mile zaskoczony , bardzo miłe przyjęcie na lotnisku dzięki Rafał. Ogólnie bardzo fajne lotnisko , miła atmosfera wrażenia bardzo pozytywne .Co prawda nie polatałem z powodu awarii ale pogoda dopisała miło było popatrzeć na fajne maszyny pozdrawiam Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Pogoda pod psem ,a maszyny gotowe do lotu.I znowu tydzień przed nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jak tam gotowe , Tox skosił Falcona i oba są na PIT stopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 ale drugi garaż otwarty i skręca tyłek nie wszyscy się w powietrzu całują hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No teoretycznie druga gwardia zdatna do lotu , tylko pogoda do D........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 no właśnie ,i D... z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Co do PIT stopu , Tox skosił V Falcona wynik 1:0 dla Toxa Straty I czaszka zęba ma wybitego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi