Marcin.O Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Boguś ważne że jest tak jak Rafcio powiedział , banan nie schodzi z twarzy wlatasz się w soliusa to bedziesz chciał więcej i tak ma być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Boguś ważne że jest tak jak Rafcio powiedział , banan nie schodzi z twarzy wlatasz się w soliusa to bedziesz chciał więcej i tak ma być :) Właśnie o tym samym rozmawiałem z Krzychem i Markiem. Ale to dopiero przyszłość , myślę że jesień i zima to czas do namysłu co dalej. Na 99,99% będzie to motoszybowiec jaki ? czas pokaże a fundusze zweryfikują wybór. Na obecną chwilę cieszę się jak dziecko a momentami bierze mnie głupawka na szaleństwo. Muszę się co chwila przywoływać do porządku bo krety są czujne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Fota pod tytułem zbieram na Toxica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Marcin ,jak to czasem mówisz-masz minusa .To prywatna fota z mega imprezy po piknikowej :D . Oj nie wiem jak to będzie jutro..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Informujemy Państwa że audycja i przedstawiona tu fota zawiera lokowanie produktu ;) Rafał no słowa złego nie powiem. Marcin widzę że i na ziemi lubisz psocić. OK składam do kupy swoje ,,truchło,,i w drogę na Żar, kurna...7:30 i już czuć słoneczko a raczej zapowiedź kolejnego piekącego dnia. Co my tu mamy olejek do opalania ,okulary,aparat, plecak można jechać, jak nie jak tak sporo wody do zabrania rzecz jasna i fotelik Do zobaczenia na Żarze ufffff już mi ciepło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzisiaj fajny 2 dzień urlopu bo polatałem odrobiłem Żar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 A nie latał dziś nad Wami taki mały, prawdziwy ultra laycik ?? :D i nie machał ktoś z kabiny ?? Ja pasuje w tym tygodniu -przygotowania do odpoczynku ,trochę załatwień. Ale odrobię nad morzem,zabieram Sbacha I najważniejsze ,przesyłka z Chin już tuż ,tuż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Coś tam latało. Czekaliśmy na niski przelot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Rafał to mogłeś jeszcze do mnie podlecieć i mi pomachać latacie coś jutro ?? Bo mam zamiar przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Są takie plany. Zależy czy duża lampa będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Krzysiu popołudniu już takiej lampy nie będzie , przyjadę po 17 bo latać mi się już chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 No to pewnie tam zawitam z addictionem go przewietrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ja tez Addictiona tylko zabieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Eee no zabierz yaka się pochwalić na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Tłumnik muszę zrobić na spokojnie , bo się odkręcił na Żarze to raz a po drugie w sobotę się z Kazkiem umówiłem żeby sprawdzić zapłon w silniku bo coś mało mocy ma i obroty ma za małe. Spokojnie Krzysiu jeszcze się go naoglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dobrze. Już się nie mogę doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Kurna i ja bym co polatał a tu w pracy trzeba garować do 22_giej cały Boży tydzień.O ile spiekota na słońcu mi nie przeszkadza to 30' na hali daje się we znaki.Po Żarze mam wielkiego głoda na wzbicie się w powietrze.Jak pogoda dopisze sobota, lotnisko, będzie bankowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 To zabieram brata bliźniaka Addictina i będę po 17,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 I tak sie latało , były trzy Addictiony i Rafała Sbachem zdjęcia dwuch bo nie dało rady latać i robić fotki. Zobaczcie sami jak Krzysiek i Marcin wymiatali: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Kilka fotek z dzisiejszego spotkania trójki bliźniąt ( ten w środku jest na sterydach) I Marek ćwiczący hariera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi