Marcin.O Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Haha Rafcio jakie poświęcenie , fotki z dzisiaj później dodam i filmiki też. Dodam jeszcze że Kaziu i Krzychu polatali Toxikiem Leszka Andrzej polatał Curtissem i zaliczył swoje pierwsze lądowanie spaliną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Łeeee Marcin końcówka filmu do bani takie napięcie a tu klops nic nie widać.Ta czereśnia do zwalenia mam traumę jak ją widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Wiem wiem że do bani ale z Rafałem musieliśmy Andrzeja wspierać walczył do samego końca , ale pierwszy raz ma za sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Może to i dobrze że końcówka lądowania poza kamerą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 A tu Kaziu testuje Toxica na smyczy jak to Marek powiedział taki mały kabelek a tak cieszy https://youtu.be/sqe_gzvVZOU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Daje radę Kazek,w końcu upala na co dzień Falcona. Ja już nie daję skusić się na latanie Toxikiem ,potem kilka dni choroba że chcę takiego No cóż,następnym razem Andrzej ląduje z kablem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Może i dobrze Rafał następnym razem lądowanie na smyczy trzeba zrobic Już edytowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Wiem wiem że do bani ale z Rafałem musieliśmy Andrzeja wspierać walczył do samego końca , ale pierwszy raz ma za sobą A no jasne jasne żartowałem , wsparcie to podstawa. A tu Kaziu testuje Toxica na smyczy jak to Marek powiedział taki mały kabelek a tak cieszy https://youtu.be/sqe_gzvVZOU Jak się Kazikowi spodoba TOX to swojego będzie miał do opchnięcia , ale z tego co wiadomo Rafał jest na kolejce pierwszy w razie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 To ja jestem po Kazku choć nie ukrywam że narazie negocjacje z Leszkiem się nie udają bo skrzydła by były , zostało by kadłub tyko zamówić ale spokojnie może do Mikołaj uda się coś wynegocjować hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Hehe Toxic lata jak żyletka , wycina powietrze aż miło. Ogólnie miałem dzień pełen pozytywnych wrażeń , Leszek z Marcinem już mi nie odpuścili i szarpnąłem Foxa , pierwsze holowanie Valiantem już za mną teraz pozostaje czekać na szybowce na naszym lotnisku i ćwiczyć a poza tym Toxic uzależnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Hehe Toxic lata jak żyletka , wycina powietrze aż miło. Ogólnie miałem dzień pełen pozytywnych wrażeń , Leszek z Marcinem już mi nie odpuścili i szarpnąłem Foxa , pierwsze holowanie Valiantem już za mną teraz pozostaje czekać na szybowce na naszym lotnisku i ćwiczyć Kazek Gratuluję holowania ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Kaziu, a film z holowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 No i tu może być mały problem bo cała akcja rozegrała się dość spontanicznie i filmu z holowania raczej nie ma . Następne holowanie na pewno postaram się nagrać bo jak ma Valka to miał co ciągnąć na pierwszy raz. Fox Marcina to chyba 4m rozpiętości i ponad 5kg wagi i OS miał co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Filmiku nie ma ale fotki się znalazły jak Valek dzielnie targał Foxa Mała rozgrzewaka Kazia Fox podpięty Valliant też No to jedziemy A tak młodzież poluje na krety I jeszcze kilka z wczorajszych lotów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Foto zarombiste, kurna ale było przyziemienie, model rozpadł się na drobne.Mina ,,smyka,, nie tęga. Model do worka czy na stół ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Boguś model do worka , nie ma co reanimować Młody ambitnie walczył do samego końca i było za nisko żeby go wyćiągnać z tego. No cóż nikt nie mówił że latanie jest takie proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 To prawda, latanie nie jest takie proste jakby to się komuś wydawało, niby w górę i ogień, ale jeszcze trzeba wrócić i wylądować.No ale smyk da z pewnością radę.Wczoraj będąc na lotnisku był chłopczyk z tatą nie wiem ile może mieć lat, coś w tym wieku co ten z fotki, ale powiem Ci że jak na ten wiek, to zapyla nie źle samolotem, a idąc tym tempem to z pewnością niejednemu puści ,, łomot ,, choć w zasadzie nie oto chodzi Z resztą dzieciaki szybko wszystko łapią, nie mają najmniejszych zahamowań czy strachu.Najlepiej widać to na stoku narciarskim, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dokładnie tak jest Boguś jak piszesz , brat tego młodego (troszke starszy) miał radio pierwszy raz w rękach , Rafcio wtyłumaczył mu gdzie góra , dół , lewo prawo podpieliśmy smycz i po paru minutach latał sam nawet Toxem polatał . Dzieciaki pochłaniają wiedzę i nawyki jak gąbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Czasem bywa i tak, że młody z ogromnym potencjałem zarzuca latanie i obiera kurs na kolegów,laptopa i te nieszczęsne Lole choć i też grę w drużynie piłkarskiej. Tak właśnie było z moim Dawidem który odpuścił a gdyby latał to pewnie 3 D miałby w małym palcu (prawie miał...) Ale liczę że kiedyś wróci,ożeni się i będzie szukał wolności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Coś w tym jest Rafał ... ale nie przewidzisz tego, więc czas wszystko pokarze.Gdyby ktoś mi powiedział 30 l temu że moja pasją będzie fotografia a potem zostanę maratończykiem, będę jeździł na nartach aż w końcu pociągnie mnie w modelarstwo ...postukałbym się w czoło Życie tak układa nasz los że czasem nawet w snach się nie śniło.Tak więc kto wie może faktycznie nastąpi życiowy zwrot, czego życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi