sbogdan1 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 pan funfly tera pije drina i czeka na relację foto Boguś żałuj No cóż , czasem tak bywa, ale nie ukrywam że żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 OK kilka fotek na początek nie są takie fotki jak Boguś pstryka ,bo Boguś jest nie zastąpiony Ja siam w roli głównej i pan Fun fly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Marcin bardzo przyzwoite foty , nie gadaj głupot No to jeszcze ja zapodam filmik z niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 To jeszcze kilka na dobranoc Dzięki Boguś , ale i tak na nauki zgłoszę się do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 No tymi nocnym dowaliłeś do pieca superZ drugiej strony dobrze że mnie nie było tam bo zapewne dowaliłbym z ilością jak na Żarze a potem siedź nad tym majdanem fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Super że się podoba ale i tak będę miał romans do Ciebie Boguś , żebyś kilka podtuningował fotek. Jutro coś znów powrzucam. Największy bajer był taki że w tym Yaku nawet smigło było podświetlone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Jak coś masz do tuningu to śmiało zapodaj chętnie poćwiczę sobie.Co do oświetlenia to faktycznie robi wrażenie taki model.Ja drapię się po głowie bo chętnie bym sobie założył ze dwie diody do lądowania tylko, jak jest szarówka i leci na wprost to tak się skutecznie wtopi w horyzont że mało co widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Taka sytuacja w Bobrownikach Konrad postanowił odlecieć na swojej maszynie hmm Koledzy szczerze odradzili, natomiast odleciał sam model. Pilot pokazał co potrafi ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Hehe ,dobrze Boguś że co jakiś czas wrzucisz jakąś fotkę bo mogło by się wydawać że lotnisko w Kętach umarło... Tak jednak nie jest,modelarze z naszego lotniska czynnie uczestniczą lataniu ,jednak ilość imprez typu pokazy,pikniki,zawody a także wczasy powodują że na nasze lotnisko już brakuje czasu . Myślę że wszystko wróci do normy po wakacjach.... Chciałby poinformować i przypomnieć modelarzom z naszego lotniska iż 12 września/sobota (przy sprzyjających warunkach) odbędzie się podsumowanie sezonu czyli piknik rodzinny dla pilotów naszego lotniska i przyjaciół . Będzie to całodzienne latanie połączone z grilem,degustacją trunków,napoi jak i wypieków naszych ładniejszych połówek... Boguś udokumentuje wszystko... A tak dla ciekawości, fotka mojego silnika od Extry który powiedział zdecydowane stop i poprosił o emeryturę.... (dlatego szukam silnika o poj. 100-120cm ,masz odezwij się ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dzięki Rafał ... no jeszcze muszę zaglądnąć do ,,szuflandii,,bo chyba mam jakieś zaległe foty nie publikowane.Ale puki co daję po troszku na bieżąco, z czasem krucho ale po 19_tym myślę że złapię oddech.Przy okazji dziękuję Ci że zabrałeś mnie na piknik do Bobrowników , po nie przespanej nocy raczej nie ryzykowałbym jazdy samochodem.Kurde szkoda tego silnika, no ale co poradzisz, czasem jest pod górkę podwójnie, ale ja zawsze mówię że niema tego złego co by na dobre nie wyszło. Z drugiej strony przy takiej maszynie to już się robią koszty a to boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Rafał mam silnik z fun flaera ale nie wiem czy ci bryki nie rozerwie ,ale jak co to nie zastanawiaj się bo się biją o niego, a na impre ciasto sam upiekę,oglądałem w zeszłym tygodniu Geslerową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Rafał, na All jest chyba 3W 120 cm3. Edit: http://allegro.pl/silnik-3w-110-cs-boxer-nowy-i5625168491.html ; http://allegro.pl/silnik-modelarski-3w170-i5615959390.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Mirek ale to ma być śląskie ciasto, z zeszłego roku ten przepis Geslerki pewnie przeterminowany będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 No i beka piwa coby to ciasto siadło pogoda ma być zamówiona i trzeba schłodzić wrażenia po lotach złotym trunkiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Te ,Panflay ten Twój silnik wsadż swojej kobitce do miksera.... :D i ciasto daj lepiej upiec żonie,Ty przypilnuj tej beczki piwa Robcio,no jest na All. ten silnik 3W ale cena powalająca... Ja bym chciał taki za tysiąc pińcet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 mom jeszcze z kosiarki ale ty latasz wyżej to ci nie proponuję a w mikserze mom asp 91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Tak przy okazji Mirek ,nie zapomnij soku imbirowego do tej beczki piwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 załatwione ,ktoś jeszcze życzy wiśniowe a beka mała czy duża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Haha Miro rozwaliłes system silnikiem do mixera , ja chce sok malinowy do piwa i nie chcę wiedzieć jaki silnik masz w pralce chyba Mokki 400 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 ty to zawsze musisz odbiegać od normy. a osiemnacha była????????? żeby ssać beke a pralka frania jeszcze na korbe postawiłem na inowacje w kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi