Shock Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dobra dobra, koniec pieprz...a Chwila wspomnień.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dobra dobra , Ja siam ale chyba najlepsze nas ominęło bo komuś do domu sie spieszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 aś dowalił . teraz znów sie zastanawiam rc czy szachy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Filnik rewelacyjny, faktycznie mistrzostwo świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dobra dobra , Ja siam ale chyba najlepsze nas ominęło bo komuś do domu sie spieszyło No,no..za rok będziemy siedzieć do 19 w niedzielę ! Nie ma jak było przespać pół soboty w namiocie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Miro 18 już dawno była , nie pamiętasz jak z torta wyskakiwaleś . Sok malinowy ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 i pytac sie gdzie właściciel spał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ale przynajmniej z Krystianem nocne loty ogladneliśmy a nie z kurczakami spac poszli hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Napiszę jak mawiał Panflay -Tyś widzioł nocne loty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Miro proponuje bierki podwodne . Wchodzisz ? Jutro pierwsza runda Hahah Wy se tu gadu gadu a ja ide kleić Su Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 chyba ztych części coś zapinkolił z helika obok naniotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Na 12_tego zapowiada się grubo, to jutro jadę do Decathlonu obczaić namioty QEUCHUAbo coś mi się widzi że ten sok malinowy będzie zabójczy. Kurna to Znojmo i filmik mnie zmasakrował, na drugi raz muszę jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Panowie ja bym chętnie to widział u nas 12_tegoCzego to ludzie nie wymyślą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Bogdan da się zrobić. Marcin mo trocha tajli z helika , jo mom silnik z ws-ki jeszcze ino pilota potrzebujemy, ale po napoju malinowym bydymy lotać jak w Znijmo,bydziesz widzioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 No i ja mam trochę gratów ze silnika ino jedna korba się wysrała ale gażnik ,zapłon,dwa tłoki mogę dorzucić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 no Rafał ino tajle bierymy ale o lotach se ni myśl bo ci sie jeszcze nie spodoba i bydzie jak z Andrzejowym ogórkiem A widzieliście co się działo na Muchowcu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 No tak bydymy lotać aż dym z rzyci pójdzie, ewentualnie no ochotnika mogę po testować A mam starą kosiarkę nawet na chodzie więc przy dobrych wiatrach poleci.Co tam na tym Muchowcu napochali ? soku malinowego się napili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 nie wiem czy mieli sok ale ponoć dali czadu ze sprzętem latającym,iskry brały zakręt nad moim domem i ponoć nie tylko iskry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 nie wiem czy mieli sok ale ponoć dali czadu ze sprzętem latającym,iskry brały zakręt nad moim domem i ponoć nie tylko iskry No to faktycznie musiało być grubo Fakt był tam Air Show Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ty wiesz jak iskra wyglada chyba ta co w zapalarce jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi