Marcin.O Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 No tak ale Boguś lata dobrze i z trafieniem w lotnisko nie ma problemów , poszaleć się da nimi , widziałeś sam że Zbyszkowy też potrafi dynamicznie polatać. Wyposażenie to fakt musi być lepsze niż w piankolotach ale jaki banan później jest z takiego modelu i myślę że V lepiej się sprawdza niż klasyczne usterzenie przy cyrklach. Chyba że się mylę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Co do moich umiejętności to raczej cały czas się uczę i nie obawiam się tego powiedzieć.Staram się aby cały czas myśleć co się robi i nie podchodzę do tematu ,,a może się uda,,Sporo mi jeszcze brakuję i mimo że mam pianolota i ew.naprawa to żadne koszty, ale wychodzę z założenia że nie ważne co, ale lubię przy szanować sprzęt nawet jeśli to Multiplex.Wiadomo różnie bywa i może się przydarzyć niespodzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Boguś każdemu się zdarza jakiegoś cyrkla wywinąć albo coś innego to jest wpisane w nasze hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 No tak ale Boguś lata dobrze i z trafieniem w lotnisko nie ma problemów , poszaleć się da nimi , widziałeś sam że Zbyszkowy też potrafi dynamicznie polatać. Wyposażenie to fakt musi być lepsze niż w piankolotach ale jaki banan później jest z takiego modelu i myślę że V lepiej się sprawdza niż klasyczne usterzenie przy cyrklach. Chyba że się mylę Dzięki Marcin i Rafał za pochlebne opinie, no zobaczymy co z tego wyjdzie, jest czas na przemyślenia. Nic na siłę , z pewnością muszę brać siły na zamiary i trzeźwo podejść do tematu. Co do Zbyszkowego szybowca to jest zaje...y , no ale tak jak wspomniał Rafał w razi czego będzie bolało a tego raczej bym nie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Boguś myśle że każdy laminatowy kadłub ma to do siebie że wrazie W pęknie z tyłu. Taki urok ich. Ale patrząc po Nastiku pisze że do wszystkich modeli z Top Model są części zamienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 No to krótki przerywnik foto-piknikowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Bogdan ,nie martw się tym laminatowym kadłubem za bardzo, bo jak się okazuje mamy śpeca w Kętach od laminatów. Naprawia ,odtwarza,maluje wszystko na wysoki połysk a przy tym cechuje się starannością i cenowo jest atrakcyjny . Skoro odczuwasz parcie na coś lepszego to nie tłum tego w sobie ,kupuj ,pomożemy,ustawimy ,doradzimy,oblatamy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Kazek dzięki za ,,ustrzelenie,, mnie Bogdan ,nie martw się tym laminatowym kadłubem za bardzo, bo jak się okazuje mamy śpeca w Kętach od laminatów. Naprawia ,odtwarza,maluje wszystko na wysoki połysk a przy tym cechuje się starannością i cenowo jest atrakcyjny . Skoro odczuwasz parcie na coś lepszego to nie tłum tego w sobie ,kupuj ,pomożemy,ustawimy ,doradzimy,oblatamy . Dzięki Rafał budujące jest to co piszesz ... Z racji tego że moje latadło było w rękach Marcina skorzystałem z okazji ustrzelenia swojego pianolota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Damy rade Boguś , tak jak Rafcio pisze doradzimy ustawimy oblatamy no i pofocimy póżniej Solius na plecach wymiata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Damy rade Boguś , tak jak Rafcio pisze doradzimy ustawimy oblatamy no i pofocimy póżniej Solius na plecach wymiata Dzięki Marcin raz jeszcze za lot i za dobre słowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Faktycznie Solius na plecach wygląda świetnie . Po fotach można się nabrać że to nie piana tylko profi konstrukcyjny szybowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Bogdan widzę że jestem do tyłu z tematem ,ale dawaj do przodu nie można stać w miejscu.Z naszym hobby tak jest że czasem oklaski ,a czasem uklęk nad pozostałością,wtedy bierze się drugi model i w luft Boguś ino se nie montuj tego szaltra co Długi miał w apce bo bedzie zonk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Bogdan widzę że jestem do tyłu z tematem ,ale dawaj do przodu nie można stać w miejscu.Z naszym hobby tak jest że czasem oklaski ,a czasem uklęk nad pozostałością,wtedy bierze się drugi model i w luft Boguś ino se nie montuj tego szaltra co Długi miał w apce bo bedzie zonk To fakt Mirku ... Jak to mówią kto stoi w miejscu ten się cofa, pożyjemy zobaczymy Faktycznie Solius na plecach wygląda świetnie . Po fotach można się nabrać że to nie piana tylko profi konstrukcyjny szybowiec Kiedyś tak myślałem... ciekawe jakby tak zbudować egzemplarz Soliusa ale z laminatu. Roboty od pyty , bo forma i te sprawy ale mógłby być ciekawy model, pewnie było by to nie opłacalne ale dla wprawnej ręki zapewne wykonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Hmmmm Boguś , kopyto to nie problem . Tego oblaminowac , nitro rozpuścić styropian i już kopyto jest , tylko dalej się schody zaczynaja . Ale nie mówię taki laminacik z pancernymi skrzydłami i mega motorem mógł by nieźle zapinkalać Gruby jak jesteś do tylu z tematem , to se cofnij ze dwie strony Hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Jo ni mom cofadła ,ale starom się nadążyć za wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 A jak tak to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 A że wy siedzicie po nocach i szkrobiecie na tym forum,JO nie jest nietoerz żęby w nocy siedzieć i śledzić tematy hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Tak mnie wzięło na odrobinę humoru Powiadają na mieście że Marcin to nawet z miotłą da radę Sory Marcin ale pilotka fiu fiu... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Hahahaha Boguś masz browara u mnie :D A mietła całkiem całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ja go widziałem latał na około mojego komina,nie wiem co wciągał ale mógłby się podzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi