Mirek Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Martines .na drugi raz musisz dać znać gdzie pierdykniesz to go chycę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Boguś jaki Brus przeca jest ogolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Jeden Brus już jest Kazek jak zawsze Valkiem wymiata . Boguś ani się waż cycka pokazywać , Miro tak palcem Ci pokaże gdzie bede walił w glebę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Boguś jaki Brus przeca jest ogolony Brus też czasami się golił Modelarstwo łączy pokolenia Jeden Brus już jest Kazek jak zawsze Valkiem wymiata . Boguś ani się waż cycka pokazywać , Miro tak palcem Ci pokaże gdzie bede walił w glebę No OK na priva Ci prześlę hahahahahaha.... a wiertarę mogę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Wiertarkę tak ale bez cyca haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Nom Valenty jest zajefajny, bez dwóch zdań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Pamiętacie jak Andrzej zapowiadał telewizję na oblot☺,popatrzcie co tam w tle widać ☺ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 So Bohrer ist gut, ja ja kein tit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 tuning silnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Jak ci ni sprzeda to ci zośke opchne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Haha TVP rozwaliło system , wiertarka zresztą też , a Ty Miro na deser możesz gonga dostać :D Zośka jest kulawa bo krwawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 bo się mechanikry opinkalają hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 No niestety ,przykro mi że nie mogłem uczestniczyć w takimi wydarzeniu.. Czasem sprawy rodzinne wygrywają.... Fajnie ze model cały . Dzień przepiękny na latanie ,mam filmik jak Jacek daje w palnik Mx-em . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 No to kolej na Grzesia , foty tym razem nie za kolejnością tylko wybiórczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Nam Rafale też było śikro że już nie wróciłeś do nas ale następnym razem bez Ciebie nie lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Tu mi dało po ślepiach nieźle, czasem tak bywa, centralnie w słońce... Mirek a to chyba Twój ,,Apache Tomcat,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ja to Mirkowy bo Miro stwierdził że nie bedzie zbędnego balastu w postaci podwozia woził zbędne gramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 chyba tak hopie każdy gram się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 A to najmniejszy dziś samolot na naszym lotnisku.Jak widać i takie u nas latają ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 nie chcę być upierdliwy, ale po co wy na cholerę stoicie za pilotem i łazicie ciągle po tym pasie jak święte krowy ?!! Wszędzie, gdzie latam wszyscy wiedzą gdzie mają stać - na linii bocznej i nie trzeba wykrzykiwać jak u Was " Panowie zejdźcie z pasa !!" przed lądowaniem. Jak ktoś się nie stosuje to jest to jego ostatnia wizyta na wspólnym lataniu bo osób i modeli przybywa i coraz trudniej nad tyma panować ... To nie są zabawki a każdy pilotujący jest przytłoczony odpowiedzialnością za innych. Strasznie piknikowy i zniechęcający do latania klimat ... Kacper,mimo że nie ma potrzeby ustosunkowywać się do Twojej opinii to ja stanę w "obronie" naszego lotniska . Aby w ogóle to miało sens, to musiałbyś u nas być chociaż raz by załapać co i jak wygląda na lotnisku,z monitora to masz pojęcie raczej blade. Zwróć uwagę jak spore jest nasze lotnisko,specyficzne, bo to tylko pole rolne bez bocznych pasów,zatoczek za to możliwe do lądowania z każdej strony. Marcin startował ze "strefy" gdzie są modele,ludzie czyli praktycznie z początku naszego pasa.Do dyspozycji ,latania i lądowania miał "hektar". To że padła komenda "z pasa" świadczy tylko o tym że mamy świadomość bezpieczeństwa aż nadto. Zawsze dbamy o informacje -startuję ,ląduję,awaria itp. jak i zabezpieczamy się ubezpieczeniami I to nie tak że ktoś stał na linii lądowania Marcina bo ewentualnego miejsca w razie W jest sporo. Inną sprawą jest to, że to lotnisko żyje pełnią życia,to emocje,regularne spotkania,pełno oblotów,wizje nowych modeli,nauki latania,otwartość na innych. Świetna atmosfera,życzliwi ludzie,dbanie o lotnisko a także poza lotniskowe kontakty, głośno o nim na forum . I owszem ,czasem zdarzy się i "święta krowa" Jeśli Ty uważasz że to zniechęcający klimat i piknikowy to śmiem twierdzić że raczej nie znalazłbyś aprobaty u nas na lotnisku. Sztywniactwo,kartka z przepisami,komendy,dzwonienie o pozwolenie na locik - to nie takie miejsce.... Może kiedyś to zrozumiesz,okazjonalne,piknikowe Twoje latanie, nie daje Ci obrazu bycia w grupie (sądząc po obrazie z forum). Bez urazy i z nadzieją na spotkanie z Tobą na jakimś pikniku.Rafał . Jeszcze fotka z wielgachną Cessną i filmik Jacka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi