Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Wszystko na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Jak na tacy Tak odnośnie swoich umiejętności to ja wierze że się uda i umysł mi także mówi Mam -45% expo 50% wychyły na dual rate, jedynie na kierunku mam -15% expo Na przełączniku jest 50 100 i 40% wychyły także moge sobie w locie na dużej wysokości wszystkie przetestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Endriu ale Ty się nakręcasz , proste jedziesz na lotnisko , składasz model i lecisz. Robisz sobie kilka podejść próbnych i później lądujesz. Krótko i na temat latać umiesz więc wczym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Napisałem wyżej że kuniec tematu i oficjalnie kuniec . robicie jakieś spotkanie ostatnie na lotnisku w sezonie 2015 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 ludziska ,na latanie to ja mam jeden bardzo dobry sposób LAKSYGEN ,latasz aż ci przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Tak wszystko DZIAŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Panie pan nie wiesz że ja się jeszcze pirotechniką widowiskową zajmuje i pokazy na śluby itp strzelam także jak coś to bym się sam wystrzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Miro a jakie expo ustawileś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Napisałem wyżej że kuniec tematu i oficjalnie kuniec . robicie jakieś spotkanie ostatnie na lotnisku w sezonie 2015 ? Jakie ostatnie w tym sezonie, a zima to chu..steczka haftowana, raczej przy ładnej pogodzie nie odpuszczę. Zeszłej zimy latałem i teraz też nie mam zamiaru odpuszczać,poza tym kiełbachę z kija trzeba zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ja w sobotę się melduję w Kętach, a jak znajdę tego kija na kiełbaskę to też w zimę zajrzę. Ciekawe czy się model z moimi nartami oderwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 To może i ja też przyjade wam potowarzyszyć i poprzeszkadzać ? Boguś jak człowiek jeździ na nartach to model tak samo ja bawet jak będzie śnieżyca to pod blokiem punkt jak wstanie słońce wychodze z pianką do 3D i śmigam przed blokiem 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 A może nowa dyscyplina sportowa,jazda na nartach za holownikiem ,co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 a kto ma byc holownikiem ? PS. Rafał nas zlinczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Marcin bo jest tęgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Marcin ci za te słowa na jego temat kopa zasadzi zobaczysz haha Taka muza na lotnisku to podstawa panowie haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Spoko majonez,pociągnie to mu siły braknie na kopanie tyłków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi