PilotM Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Super to noc z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 No nie ukrywam, że chodził mi ten model cały czas po głowie, przynajmniej coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 To jak wietrzysz jutro model ? chętnie bym zobaczył na żywo ten modelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Zrób w elektryku! :-) https://m.youtube.com/watch?v=WpAmjIWwFTg Jak fundniesz pakiety, to nie ma sprawy nie rozerwie ci go Myślę, że nie Jeszcze malowanie od spodu i środek oraz fanty z zestawu. Ps. Trzeba przyznać, że w porównaniu do Su wykonanie jest dużo lepsze, folia ładnie położona , bez zmarszczek, zobaczymy jak będzie w eksploatacji. Ogólnie narazie pierwsze wrażenie pozytywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jak wygram w totka to fundne Ale nie jest to głupie rozwiązanie z elektrykiem , wcale dużo więcej nie wyjdzie niż byś miał wsadzić mvvsa . Zawsze można ładować pakiety na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Krzysiu gratulujemy nowego nabytku Super model, bardzo się nam podoba, czekamy na oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 To by mu dnia brakło za nim by to naładował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Krzysiu gratulujemy nowego nabytku Super model, bardzo się nam podoba, czekamy na oblot Dzięki Teraz trzeba kompletować wyposażenie i powoli zacząć montaż A tu już złożony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Szybko go podkładałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ładny Krzysiek akrobat silnik MVVS 58 uważam idealny do niego , ale dla czego taka wielkość jak już masz a nie większy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 A ja już dotykałem jest bardzo ładnie wykonany, ciekawa budowa. I niech tak będzie na naszym lotnisku nowy sezon nowy model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Szybko go podkładałeś A co się będę szczypał Ładny Krzysiek akrobat silnik MVVS 58 uważam idealny do niego , ale dla czego taka wielkość jak już masz a nie większy ? Głownie koszty Janku, koszty A jeszcze trochę 50 trzeba polatać, co by praktyki nabrać Naklejkę sobie przykleiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Racja a ta rozpiętość jest bardzo praktyczna . A Suchoja zostawiasz czy sprzedajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Sprzedany. Endriu jest nowym właścicielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Janku jutro startuje wpadnij zobaczę z wielką ciekawością tego piperka twojego gigantycznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Chetnie bym przyjechal do was na lotnisko ale pracuje teraz w soboty ,morze kiedy sie wyrwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Najwytrwalszy na lotnisku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Brawo Wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ale strasznie u Was mglisto. Cóż widać że Solius daje rade w każdych warunkach ???? no i Boguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ja odpuściłem lot sukhoiem takze nie czekajcie na relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi