Janek.T Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 No to Marek ten twój Piper to w końcu będzie jaki wielki 360 cm czy 500 cm bo już się pogubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 No na modelarni praca wre Marek jedzie z modelem aż miło ja zresztą też nie próżnuję Valek ma finalnie zainstalowane oświetlenie podejścia lądowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 No na modelarni praca wre Marek jedzie z modelem aż miło ja zresztą też nie próżnuję image.jpeg Valek ma finalnie zainstalowane oświetlenie To w sobotę można będzie zobaczyć efekt finalny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Wszystko gotowe a jak warunki pozwolą to wam oświetlę pas do lądowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 A przewody puściłeś w skrzydle ?czy musiałeś coś ,,pruć,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ja teraz nocki zaczynam także w sobote rano wrócę i potem szkolenie z OSP jak sie uda to wpadne i polatamy coś. (klucz juz sobie zakupiłem także nie trzeba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Cała instalacja bez problemu zamontowana wraz z przewodami serw, wystarczy jeszcze miejsca na montaż świateł obrysowych , zastanawiam się tylko jaki system obrysówek zastosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ej Kazek ale daj fotę całości a nie rurek z oczami Hehe z góry daj fotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Kazek z takim oświetleniem to chyba nocne loty Marcin ,a na zbocze gdzie się wybierzecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Do mnie za blok na górkę a tak na poważnie to zależy od kierunku wiatru Matyska albo Ochodzita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 moje asw da rade ,czy kiepsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Twoja bomba spokojnie tam da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 jeszcze się na zboczu nie woziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Bez balastu Tylko żeby warun był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 no to czekam na sygnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 W wekend kiepsko z wiatrem do 12 km/h czyli D.... a nie wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 W wekend kiepsko z wiatrem do 12 km/h czyli D.... a nie wiatr To jest bardzo dobry wiatr do lotów 2,2m modelem, nie narzekaj. Pytanie. Ma ktoś na odsprzedanie pakiet do zasilania apki Aurora9? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Nie narzekam , tylko polatalo by się coś na zboczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Tak to wygląda w nocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Andrzej baterie kupuje się nowe no Kazek puzle masz ładnie oświetlone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi