WalBuc Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Myślę że da radę sprawdzę jutro i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalBuc Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 No przyznaję że poległem komendę głosową udawało mi się przypisać np. do klap, hamulców i podwozia. Ale jak zarazem uruchamiało daną funkcję to od razu ją wyłączało. Może dało by to zrobić poprzez jakiś Mix na razie nie próbowałem. Za to w telemetrii śmiga wszystko jak ta lala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Uruchomienie kanału komendą głosową nie jest możliwe (względy bezpieczeństwa lotu). Jeti oficjalnie nie udostępni takiej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawkar Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Kolega,ktory jest nowym użytkownikiem DC 24 również potwierdził brak aktywacji kanału głosem.Trochę lipa,bo załączenie np. świateł do lądowania raczej nie miało by wpływu na bezpieczeństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Niby nie ale zaraz co sprytniejsi zmiksowaliby światła z lotkami, silnikiem, czy też czymś innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalBuc Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ciekawostka na facebook. Aparatura Jeti Polskie Menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Nie ukrywam Waldku że ułatwiło by to życie , fajnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafd Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Soft 4.22. Wczoraj podczas zmiany modeli radio się zawiesiło. Komunikacja z odbiornikiem ok. Ale nie reagował na żadne przycisku w tym wyłącznik. Musiałem je rozkręcić i odłączyć accu. Mam mieszane uczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Olaf, jakie dokładnie radio, kiedy kupione i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafd Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 ds 16. Wrzesien 2016 w bocianmix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 A oprogramowanie nie przerabiane? Nigdy nie miałem podobnego zdarzenia, użytkuję już drugą 16tkę teraz w wersji Carbon. Poprzednią ma mój Kolega, latamy razem wiec jak by coś się działo to pierwszy bym wiedział. Może karta SD szwankuje? U siebie zmieniłem, przy dobrej karcie znacznie szybciej radio się ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafd Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Jedyne co to wrzucone polskie dźwięki. Wrzuce soft raz jeszcze. Ale masz rację zmienię karte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Można zasadzić większą SANDISK 16GB micro SD SDHC Class 10 EXTREME 90MB/s - taką mam u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Piotr, czy to taka karta: http://www.empik.com/karta-pamieci-sandisk-extreme-sdhc-16-gb-class-10-sandisk,p1119148991,elektronika-p?gclid=CM6vm6zPwNQCFSoW0wodCXgNfg&gclsrc=aw.ds Jak prawidłowo należy ją podmienić - wystarczy przekopiować wszystkie plik w prosty ctrl c ctrl v czy coś inaczej należy wykonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Na zdjęciu jest adapter. Patrząc na opis to jak by ta. Musisz ją sformatować w FAT 32 i po prostu przekopiować 1:1. https://www.rc-thoughts.com/2015/08/speed-up-jeti-transmitter-replace-sd-card/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalBuc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Mariusz twój link jest do zwykłej SD a ma być micro SD. Ja używam tej SanDisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Wszystko jasne - dzięki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Mariusz twój link jest do zwykłej SD a ma być micro SD. Ja używam tej SanDisk Patrz a mnie to umknęło, myślałem z założenia że to micro, tylko adapter dołożyli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafd Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Karta zmieniona. Wrzucone pliki, ktore zgralem zaraz po kupieniu radia i na nowo wgrany soft 4.22 standard. Subiektywnie radio szybciej staruje i szybciej ładuje się model po jego wyborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Subiektywnie radio szybciej staruje i szybciej ładuje się model po jego wyborze. Co do ładowania modeli, im więcej modeli zaprogramowanych w radiu, tym większą widać różnice w prędkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi