Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No przyznaję że poległem :( komendę głosową udawało mi się przypisać np. do klap, hamulców i podwozia. Ale jak zarazem uruchamiało daną funkcję to od razu ją wyłączało. :o Może dało by to zrobić poprzez jakiś Mix na razie nie próbowałem. Za to w telemetrii śmiga wszystko jak ta lala. :D

Opublikowano

Uruchomienie kanału komendą głosową nie jest możliwe (względy bezpieczeństwa lotu).

Jeti oficjalnie nie udostępni takiej możliwości.

Opublikowano

Kolega,ktory jest nowym użytkownikiem DC 24 również potwierdził brak aktywacji kanału głosem.Trochę lipa,bo załączenie np. świateł do lądowania raczej nie miało by wpływu na bezpieczeństwo.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Soft 4.22. Wczoraj podczas zmiany modeli radio się zawiesiło. Komunikacja z odbiornikiem ok. Ale nie reagował na żadne przycisku w tym wyłącznik. Musiałem je rozkręcić i odłączyć accu. Mam mieszane uczucia :(

Opublikowano

A oprogramowanie nie przerabiane?

Nigdy nie miałem podobnego zdarzenia, użytkuję już drugą 16tkę teraz w wersji Carbon. Poprzednią ma mój Kolega, latamy razem wiec jak by coś się działo to pierwszy bym wiedział.

Może karta SD szwankuje? U siebie zmieniłem, przy dobrej karcie znacznie szybciej radio się ogarnia :)

Opublikowano

Karta zmieniona. Wrzucone pliki, ktore zgralem zaraz po kupieniu radia i na nowo wgrany soft 4.22 standard.

Subiektywnie radio szybciej staruje i szybciej ładuje się model po jego wyborze.

Opublikowano

Subiektywnie radio szybciej staruje i szybciej ładuje się model po jego wyborze.

Co do ładowania modeli, im więcej modeli zaprogramowanych w radiu, tym większą widać różnice w prędkości.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.