Gość Columb Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Tak z innej strony - mi się Limanowa kojarzy z corocznym wyścigiem górskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Limanowa taka fajna miejscowość, zawsze fajnie mi się przejeżdża jak jeżdżę do ciocie do NS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Z Nowego Sącza chłopaki latają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacca Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Tak latam sobie i latam szybowcemLatasz w termice czy na zboczu? Ja kończę właśnie urlop w Kobyłczynie. Latam tylko (jak zachodzi słońce bo wcześniej upał nie pozwala) małym akrobatem z EPP. Ponieważ jeszcze we wrześniu planuję tu przyjechać myślę o wzięciu szybowca na zbocze. Byłem kiedyś na Jodłowcu, ale szukam zbocza bliżej Ujanowic, Laskowej. Gdzie można polatać pomiędzy Limanową a Łososiną Dolną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacca Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Cześć Columb, Niestety już jutro wracam do Krakowa. Może, jak pisałem, jeszcze we wrześniu tu polatam. Miłego latania, Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbygo5 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam. Jestem z Kasinki Małej. Dopiero zaczynam przygode z modelarstwem. Możemy się kiedyś umówić na loty w Limanowej. Ja narazie posiadam SkySurfera II1400mm. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrkovski Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 A kojarzycie jakikolwiek ruch modelarski z okolic Gorlic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki800 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam, ja latam w Strzelcach małych, jutro zapraszam będę ok 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Krzysiek napisz cos wiecej o tej funtanie wymiary itp moze byc pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 ta waga producenta to jakiś żart 4,57 to super wynik na tą powierzchnie skrzydeł sprzęcik super a kiedy oblot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Albo z Saito FG 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 A jak model? Czekasz tylko na pogodę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 a pewien "fachowiec" z forum powiedział mi ze 3.5kg na 5s nie poleci a tu proszę prawie 4.5kg na 6s fajnie kręci tą funtaną Krzysiek czekam na oblot i wrazenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Gratuluje wychylenia do oblotu widze ze miałes szybowcowe ale to prawidłowe podejscie na Twoim miejscu dał bym max 300ml zbiornik silnik tak jak mowisz do regulacji, bo cos go dławi w tamtym roku chyba w Łużnej latalismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Krzychu ,wielkie gratulacje ! fajnie że model poleciał i jesteś zadowolony.Model ma spory potencjał i nic tylko próbować go wykorzystać,ćwiczyć,ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć . Jak silnik ustawisz optymalnie to nie powinno być tak żle z mocą,na razie to tak se pyrka.. . Jak przy pierwszych lotach nie wyrwałeś podwozia co jest chyba standardem, to jest dobrze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 W modelu "drzemie" faktycznie coś fajnego... Ustawić duże wychylenia i zrobisz nim wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Tak, sruby z poliamidu jak najbardziej. Przy mocniejszym uderzeniu pekna. A przy stalowych urwiesz cale mocowanie i kto wie co jeszcze. Ogolnie wieksze szkody. Natomiast przy poliamidowych jak pekba to bedziesz musial kombinowac jak je wyjac. Cos za cos . Dlatego zawsze przy sobie miej plaski srubowkret i zapalniczke. Chyba nie musze tlumaczyc co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Podpalić model... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi