samolocik Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 http://www.tannenalm...ommer/index.php To jedno z tych miejsc, które po odkryciu chroni się przed innymi aby samemu móc z niego korzystać w spokoju. Byłem tam w tym roku w lipcu i całym sercem mogę polecić. Wszystko, co jest wypisane na stronie www zgadza się z rzeczywistością. Jeżeli chcecie polatać w pięknej scenerii Alp i skosztować lokalnej kuchni a po lataniu pospacerować po górach ładnymi szlakami to właśnie tutaj. 1034m n.p.m. i czyste alpejskie powietrze. Nie przejmujcie się, że nie posiadacie super modeli, wiele osób włącznie ze mną latało modelami z EPP. Właściciel prowadzący gospodarstwo jest modelarzem i chętnie pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops1 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 No trzeba przyznać miejsce nie zgorszę zresztą jak to w Austrii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 i ta piękna tyrolska architektura ahhhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Już się zadłużyłem w lataniu jak i w jedzeniu i piciu,a może na odwrót koniec lata NASZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Jak dobrze pójdzie to odwiedzimy to miejsce Ekipa jest ,transport jest ,modele są,chęci jeszcze większe... Co prawda odgrzebany kotlet ale góry/miejscówka chyba nadal istnieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Rafi ten kotlet to ja łykam,trza odwiedzać sąsiednie kraje no nie? ja zbieram na wpisowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 A kiedy się Rafał wybieracie? Pytam bo chodzi mi po głowie pojechać tam na pare dni. Istotna sprawa. Do budynku głównego jest dobudowywana nowa część budynku więc są pokoje w których sypialnie nie mają okien. Czyli np. jak ja bylem to miałem nazwijmy to mniejszy pokoik z aneksem kuchenym który miał okno + sypialnię już bez okna. W budynku obok właściciel chodował prosiaki chyba dla dotacji unijnych więc zawsze pare much więcej niż normalnie się szwędało po obejściu. Piszę, bo tego nie ma na ich stronie :-) No i trzeba mieć obowiązkowo ubezpieczenie, ja zostawilem im kopię mojej polisy zaraz po przyjeździe nie proszony o to, co spodobało się właścicielowi. A, i po drodze można odwiedzić www.shop.lindinger.at wypić kawę w ich kawiarence i oglądnąć zasoby sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Piotr ,sprawa jest otwarta . Będziemy się kontaktować jaki termin jest dogodny tzn warunki tam panujące,pogoda,interesuje nas druga połowa sierpnia. Jedno auto ,4-5 osób i pobyt dwie doby piątek i sobota. Chcemy polatać,zjeść golonkę ,napić się piwa,przeżyć przygodę... Podaj mi na PW nr tel. to pogadamy skoro byłeś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 W sierpniu to mogę miec krucho z czasem. Co do kotleta, o którym wpsomiał Mirek kilka postów wyżej to pamiętam że po zamówieniu kotleta na obiad zajmowal on cały tależ więc surówki I ziemniaczki były na drugim talerzu. Dopiero w ostatni dzień pobytu doczytałem, że jest też wersja dla dzieci - czytaj wielkości rodzimej wersji dla dorosłych :-) telefon zaraz pójdzie na PW. A tutaj kamerka z podglądem co się aktualnie dzieje na stoku koło ośrodka. http://tannenalm.at/winter/index.php?page=webcam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Chłopaki latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi