d9Jacek Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 22 minuty temu, jarek996 napisał: Kawalek Podola zjechany , Moldowa zjechana , Karpaty ukrainsko-rumunskie zjechane. Raczej sie nie boje sie ! ??гусистий хлопчик Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Dzisiaj dotarl do mnie malenki silniczek Paweleczka . Pozwolilem sobie otworzyc kartonik i zrobic foteczki. Takie MALE COS przyszlo do mnie pierwszy raz ? Az zal to Paweleczkowi odeslac . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 2 godziny temu, jarek996 napisał: Dzisiaj dotarl do mnie malenki silniczek Paweleczka . Pozwolilem sobie otworzyc kartonik i zrobic foteczki. Takie MALE COS przyszlo do mnie pierwszy raz ? Az zal to Paweleczkowi odeslac . przyszły tylko "stringi " a "boxerki" zaginęły gdzieś w niebycie ?..... i dlaczego piszesz "malenki silniczek Paweleczka" , jeżeli Paweł napisał , że wszystkie silniki są nasze ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Boxerki juz leca do Malmö !!! Jasne ze sa NASZE ! Paweleczek za nie placi , a laduja u mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 9 godzin temu, jarek996 napisał: Boxerki juz leca do Malmö !!! Jasne ze sa NASZE ! Paweleczek za nie placi , a laduja u mnie ? Ty to się umiesz ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 33 minuty temu, Paweł Praus napisał: Ty to się umiesz ustawić przecież prawdę napisał.....ustawił kolejne lata wakacji, nowe rowerki i inne "dobiazgi"....?...np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 56 minut temu, d9Jacek napisał: ustawił kolejne lata wakacji, nowe rowerki i inne "dobiazgi".. Ale wszystko z Pawlem ( nawet TE drobiazgi ) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Dyskusja zeszła trochę na boczne tory, a ja jeszcze nie pochwaliłem się wszystkimi motorkami, które dotarły do mnie w ostatniej przesyłce od Jarka ? Kolejny cukiereczek, nówka sztuka. (na tym nie koniec jeszcze) Powoli szykuje się kolejna partia...więc trzeba trochę przyspieszyć, żeby zaległości się nie spiętrzyły. To ten. A tu z mniejszym bratem .40, zresztą też dzięki Jarkowi pozyskanym:-))) .40 ma tłumik rezonansowy, ponoć, na razie żadnego z nich nie planuję używać ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Cześć Paweł a Janek Ci się pochwalił nowym nabytkiem . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 NASZ nowy nabytek ? : Cena tak smiesznie niska , ze nawet nie bede podawal ....... I jeszcze jeden : No i jeszcze jeden NASZ piekny nabytek ; No i w tym tygodniu dojdzie NASZ boxerek , z ktorego wszyscy czlonkowie forum , beda zyli dozywotnio na calkiem przyzwoitym poziomie ...... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 29 minut temu, jarek996 napisał: z ktorego wszyscy czlonkowie forum , a Ci którzy olewaja spalinki ciepłym płynem też ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 "Elektrycy" niech sie bawia pradem ( a szybownicy wiatrem ) ? Za tego Vikinga ( z pudelkiem i instrukcja ) , to niejeden kolekcjoner dalby sie pokroic , a MY go sobie mamy ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 "Walczymy" jeszcze o OPSa . Lubimy "mocarne" motorki !!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 13 minut temu, jarek996 napisał: Walczymy" jeszcze o OPSa a dlazczego o tego poniżej nie Walczymy ??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Tego juz dawno "mamy" ( i w "dizlu" i w "gorzale" ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Godzinę temu, jarek996 napisał: Tego juz dawno "mamy" ( i w "dizlu" i w "gorzale" ) no to brakuje jeszcze " w gazie " i " w skuże "? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 i "leniuchu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 26 minut temu, d9Jacek napisał: no to brakuje jeszcze " w gazie " i " w skuże "? "Skura" sie oblozy , "kuze" sie wytrze , gazy sie przy tym pusci i bedziemy mieli wszystko ? Pawel , nie gniewaj sie ze "puszczam" NASZE zdjecia , ale chce Tobie zaoszczedzic czasu . Mozesz zaczac katalogowac NASZE zbiory , bo ponoc ladna rozpierducha w "tym temacie" , a MY na forum lubimy miec porzedek ! Krotko mowiac , chcemy wiedziec CO MAMY ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Oraz chcemy wiedzieć ile tego mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 14 minut temu, qpa napisał: chcemy wiedzieć pewnie...mogę Ci tylko Kuba powiedziec , że mamy tego duuuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooooo i nawet czasami dzielimy się tym co mamy z KOlegami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi