tytan12 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Czy,ktoś zna więcej informacij niż nasze''media '',o zdobyciu MŚ,przez Sebastiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Podobno zawody ze strony organizacyjnej do .... Tak u mnie szybownicy mówili ale pomimo wszystko sama atmosfera świetna ponoć oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Nic nie słychać bo to nie piłkarz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Czy,ktoś zna więcej informacij niż nasze''media '',o zdobyciu MŚ,przez Sebastiana. Blad w temacie,powinno byc :Sebastian Kawa , Zbigniew Nieradka i Lukasz Wojcik Dwa medale zlote i jeden srebrny. http://wgc2012uvalde.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Dobrze że i w 15stce i w 18stce to się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Blad w temacie,powinno byc :Sebastian Kawa , Zbigniew Nieradka i Lukasz Wojcik Dwa medale zlote i jeden srebrny. http://wgc2012uvalde.com Sorry,ale nie chciało mi się wyliczać Wszystkich,chwała im za to i za Dianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jeżeli się nie mylę to chyba także było coś z akrobacją szybowcową. Też jakiś polak na 1. miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jeżeli się nie mylę to chyba także było coś z akrobacją szybowcową. Też jakiś polak na 1. miejscu. Powzej link,od Wieśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Ten jakiś Polak na pierwszym miejscu w akrobacji szybowcowej to Maciek Pośpieszyński zwyczajowo zwany Pośpiechem z Aeroklubu Warszawskiego. http://w-zid.aon.edu.pl/WZiD/index.php/466-maciej-pospieszynski-mistrzem-swiata-w-akrobacji-szybowcowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Swoją droga jutro mam zawody na celność lądowania i tak przeglądam filmiki na necie i naprawdę spójrzcie na to 1:35 ''Choć szybownictwo to w naszym kraju wciąż mało znany sport'' no kurcze mam sukcesy mam elitę wśród pilotów szybowcowych sam znam kilku, mam od kogo się uczyć ale siadam do wiadomości przed Tv i czekam aż powiedzą że nasi wrócili do Polski mają medale w różnych klasach, że dobre szybowce że przydali by się sponsorzy itd.... To nie bo ważniejszy jest mecz ŁKS kontra coś tam a na koniec i tak skończy się ustawką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Panienka chyba sama sobie pisała ten ,,tekst,, . Może była pierwszy raz na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Oj tam, dobrze jest. Gdyby dać tyle pieniędzy, ile się pompuje (moim zdaniem sztucznie) w piłkę nożną dla innych dziedzin sportu, mielibyśmy masę madali. I to nie tylko w sportach lotniczych. Miotacze dyskiem np, nie musieliby ćwiczyć pod mostem (widziałem taki program) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Ciekawe gdzie oni latają na tym biednym Bocianie. Wertepy gorsze nić na wiejskiej drodze... podwozie długo nie wytrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 To wygląda na jakąś łąkę Jest trawa, są kwiatki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 No przecież, jest Bocian to i łąka musi być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Faktycznie, ale może cenowo to atrakcyjniej wygląda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi