olo Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Na fotosiku próbowałeś?Ja go używam od początku jak tylko zarejestrowałem się na forum http://www.fotosik.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombowiec Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Próbuje Udało się dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 no więc i ja spróbuje bo ostatnie foty kolega za mnie wrzucał ok spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Używajcie zawsze pola resize image 640x480 i samo zdjęcie (bez linku) wkleja się kopiując link z pola "Direct link to image" pomiędzy znaczniki IMG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 No to spróbujemy... Polskie Forum Modelarskie Może sie uda. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:figol:. Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udało się dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 skidan, nie link do strony tylko do zdjęcia czyli w tym przypadku np. (tylko bez spacji pomiędzy znacznikami img-niestety to zdjęcie jest za duże na forum) Można i tak(ale nie zawsze działa): na linku który podałeś kliknąć na fotkę ppm, potem "kopiuj adres obrazka" i wstawić go na forum pomiędzy znacznikami img Swoją drogą ciekawa rzecz dwucylindrowa raduga :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 To jeszcze jedno. Jak wstawić link do jakiejś strony tak, aby zamiast całego adresu był widoczny jedynie napis np."tutaj" :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukstar Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 To jest mój nowo nabyty silnik (mam nadzieję że jest...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 To jeszcze jedno. Jak wstawić link do jakiejś strony tak, aby zamiast całego adresu był widoczny jedynie napis np."tutaj" :?: :?: :?: Wystarczy podczas pisania postu kliknąć na ikonkę "URL" i postępować zgodnie z komunikatami jakie wyskakują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Lub (bez konieczności wchodzenia w tryb "odpowiedz") wpisać napis tyle że bez spacji np. polskie forum modelarzy RC Jest jeszcze dużo komend html, np. kolor, rozmiar, font: czerwony czerwony Można też krzyżować komendy: polskieforummodelarzyRC Aby dowiedzieć się wiecej kliknij tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 mi też się udało wkleić zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 tutaj :jupi: :idea: Ktoby pomyślał, że takie to proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 http://img251.imageshack.us/img251/2694/zdj8uj0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 chyba tak miało to być Przeczytaj uważnie moje pytania i odpowiedzi do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cornel Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 ja zawsze robie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 moze mi sie uda mój odbiornik graupner 8 kanałowy ;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 o udało sie superrr nidługo mój pierwszy post na forum mam nadzieje ze dobry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.