Bartek Piękoś Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Piękny . Możesz zdobyć jakieś bardziej szczegółowe info o użytej chemii? P.S. Ciekawe czy, jak to u nas, ktoś mu napisał, że to bez sensu, bo to EPP, itd. Pewnie nie i głupi, wziął i zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Nadal podtrzymuję zdanie, że do takich makietowań lepszy jest styrodur niż EPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 respekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek.dzieciol Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam, Mam problem który pewnie wynika z małego doświadczenia w modelarstwie. Kupiłem zestaw od Pana Marka i mam problem polegający na tym że skrzydła nie posiadają obrobionego natarcia. Co mam z tym zrobić ? Może znajdę gdzieś szablon do wycięcia natarcia skrzydła? pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Natarcie się dokleja nie masz takich pasków.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K. Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Tak powinno wyglądać: Przykleja się natarcie do reszty skrzydła dzięki czemu "wychodzi" ten charakterystyczny kształt skrzydła spita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iqibiza Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 W dniu 21.10.2012 o 18:52, marek rokowski napisał: zabawy ze Spitem ciąg dalszy postanowiłem... zamontować chowane podwozie potem zająłem się dopracowaniem "garbka" za kabinka pilota: wkleiłem wzmocnienia pod podwozie i zrobiłęm otwór pod mocowanie seva: fajnie bo samo servo będzie schowane pod atrapą chłodnicy uzupełniłem podcięcia skrzydeł w części przykadłubowej resztę wieczoru poświęciłem na wykonanie szablonów do przejść skrzydło/kadłub: oraz efekt finalny: a tak prezentuje się całość w zestawieniu: Czy jesteście w stanie powiedzieć ile ma wysokości profil skrzydła? Dostałem wydrukowane podwozie i nie wiem czy się zmieści, maksymalna wysokość podwozia to 23mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi