Grzechu Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 cześć zarzucam fajnym modelem, kataną 39% do afpd. Bardzo chwalony na flyinggiants, mi się także bardzo podoba KLIK tylko trzeba się najpierw zarejestrować
kondzio98 Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Witam. Mam taki problem z Fms-em.Otóż coś dzieje mi się z sterowaniem ,gdy podłącze pada ,to działają tylko lotki ,w dodatku tylko w prawą strone .Sam usiłowałem przerobic ustawienia pada ,ale wyszło jeszcze gorzej-tam gdzie lotki mam teraz ster kirunku ,nie ma mowy o działaniu steu wysokości ,gazu.Także prosiłbym o pomoc w ustawieniach. Może ktoś wie... (wyedytowano)
rabbitlkr Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 podłoncze może spróbuj go podłączyć? a w lewom nie działa wcale?
radek872 Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Dziwne ze nie działa w lewom :shock: Są dwie możliwosci pokopane piny przy lutowaniu, albo złe ustawienia w symulatorze. Wejdz w ustawienia, a dokładnie w panel sterowania->kontrolery gier i sprawdz, które kanały masz aktywne potem dopiero zabieraj sie za grzebanie w padzie, jesli jest taka potrzeba
radek872 Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Sobie kolega ze sklepu sciagnie za 799zł :twisted:
DJDIT Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Wyprzedziliście mnie chłopacy było trzeba pisac mi na PM to bym szybko to naprawił, jak nastepnym razem kolega kondzio98 będzie chciał cos pisac w lewom czy prawom strone to niech przepuści to co pisze przez "sprawdzacza" dla mojego spokoju zrobiłem to ręcznie.
Pablolotnik Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Witam Mam problem z afpd.Mam kilka modeli 4d w symulatorze ale zaden nie chce mi działac.Zamienałem numery w plikach tmd i nic nie pomogło. Modele są na liście .Gdy je ładuję komputer sie zawiesza.
MacFlyer Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Witam Mam problem z afpd.Mam kilka modeli 4d w symulatorze ale zaden nie chce mi działac.Zamienałem numery w plikach tmd i nic nie pomogło. Modele są na liście .Gdy je ładuję komputer sie zawiesza. powiem tyle ze mam to samo :|
Boogie Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 To musisz sciagnac dodatkowego patcha z ich strony, ktory umozliwia latanie 4D. Nie dziala on w wersjach pirackich.
Paweł Rzedzicki Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Boogie, skąd taka pewność że nie działa?
Barlu Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 No może próbował... :wink: Nikt mu nie broni, ale to jest łamanie prawa i ten, nie powinien się z tym ujawniać :mrgreen: (a lepiej gdy by go w ogóle nie łamał)
tomcar11 Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Koledzy gdzie mozna ściagnać najlepszy darmowy synmulator?
Pablolotnik Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Teraz jest jakiś nowy symulatr "leo's rc sim" czy jakoś tak .Mozna go pobrać tutaj http://www.rc-sim.de/dl_engine_eng/index.php?subcat=133&PHPSESSID=1382e567c4c7ff095fda55ec29617dad Nie testowalem go ale na filmikach wyglądał fajnie
Malker Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam po raz pierwszy na tym forum Również od jakiegoś czasu korzystam z APD ale niestety nie ma tam Yak54 ściągnąłem jakiś ale wygląda jak 3 dechy i silnik :rotfl: Ma ktoś jakąś bazę gdzie można zassać owy model? Pozdrawiam serdecznie i liczę na odp.
mlody25 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ja latam na RealFlight G4 (miałem update do G4.5 ale sprzęt mi nie pozwala na trening, trochę zacinało..) I uważam ze RF jest bardzo dobry może i spore wymagania, ale co mnie dziwi to mam słabego kompa a mi ładnie śmiga. Wymagania RealFLight G4: * Windows* XP or Windows* Vista * Intel Pentium 1.0GHz or equivalent * 512 MB RAM * 4 GB Hard Drive Space * DVD Drive * 3D Accelerated Video with: 32 MB Dedicated Video Memory Full Windows DirectXŽ 9 compliant (Pixel Shader 1.4 support) Optimal System: For best graphical performance. * Dual Core 2.4GHz CPU * 2 GB RAM * 3D Accelerated Video with: 512 MB dedicated video memory (Pixel Shader 3.0 support) A mój komputer (trochę wstyd się przyznać ale co tam): Procesor Intel Pentium 3 800MHZ Ram: 512 (jakby tego było mało to są SD-RAM) Karta Graficzna: NVidia GeForce FX 5200 (256mb) Ja sam nie wiem jakim cudem mi RFG4 chodzi i to jak prawie w ogóle a jak już się komputer "rozhula" to zero lagów EDIT: Jako ciekawostkę mogę dodać że nie mam jeszcze modelu (cierpliwie zbieram, a głupio żebrać po forum :roll: ) No a już niektóre figury 3D wykonuje idealnie, oczywiście zależy też od modelu... Ale gorąco polecam, umiem ładnie latać i samolotem i nawet helikopterem. Już umiem jedną z trudniejszych figur 3D, mianowicie Chaos, no i inne samolotowe jak np: zawis, Harier, Wall, Watterfall, Lot koszący, beczka akcentowa i różne takie. ostatnio wychodzi mi nawet Rolling Harier i lot na żyletkę. Życzę wszystkim udanych treningów i jak najszybszego nabywania umiejętności. Aha no i może jednak ktoś się skusi na RealFlight`a G4 to może razem polatamy na Multiplayer przez internet
Gość Anonymous Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 co ty chłopie chcesz od swojego kompa ??? procesor dobry , ramu troszkę mało dokup sobie tak z 2 giga i powinno wszystko działać. Dla pocieszenia info o moim kompie : AMD Athlon 2800+ 1.81 GHZ, 512 ramu :mrgreen:
Pablolotnik Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ma ktoś jakąś bazę gdzie można zassać owy model? www.rc-sim.de. masz tam baaardzo duzo modeli
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.