qba Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam Byli by chętni? z tego co widzę cena takiego kalendarza to około 30 kilka pln za sztukę, pewnie przy większej ilości da się wynegocjować lepszą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Co by prezentował takowy kalendarz? Może : http://foto.scigacz.pl/cache/imgs/_w750/gallery/temat_tygodnia/samoloty_motocykle/samoloty_i_modelki.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Zdjęcia autorstwa forumowiczów, wybieramy 12 sztuk i oddajemy do druku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Hmm... no tak... ale czy są jakieś normy lub reguły co może (a co nie) znajdować się na zdjęciach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 modele ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 osobiście wole modelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 no ba..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Bardzo fajna inicjatywa. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Też jestem za Nawet miałbym fotkę do nadesłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 osobiście wole modelki Coś w tym stylu? (od biedy ujdą za "marines" ) http://facet.wp.pl/gid,11710139,img,11710140,kat,1007873,galeriazdjecie.html http://www.swiatobrazu.pl/erotyczny-kalendarz-marki-bols-na-2011-rok-22643.html a może http://www.swiatobrazu.pl/lindner_jak_pirelli__polski_kalendarz_z_trumnami_szokuje.html ? P.S. Jak z modelami to ja sie piszę na egzemplaż, nieważne za ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Chcę zabrać fotki, zrobić projekt który wykona firma zewnętrzna, odejdą problemy z logistyką całego przedsięwzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Chcę zabrać fotki, zrobić projekt który wykona firma zewnętrzna, odejdą problemy z logistyką całego przedsięwzięcia. Jakiej jakości potrzebne są zdjęcia?Czy masz już formatkę kalendarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Jakiej jakości potrzebne są zdjęcia? Czy masz już formatkę kalendarza? Z tego z wyczytałem to minimum 2mpix, formatki nie wybrałem, trzeba wybrać firmę która sie tym zajmie potem ruszyć dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Moja propozycja co do zdjęć jest taka, żeby każdy miesiąc pokazywał inny aspekt modelarstwa RC a modele żeby były zrobione przez modelarzy przynajmniej w 50%. Np fajne zdjęcie z walk ESA, F-16 Marka odpalającego rakietki, zdjęcie z osd fpv, jakaś odjechana makieta samolotu, samolot 3d w zawisie itd. Nie zapominajmy też o łódkach czy samochodach. No ale zależy to od chętnych, którzy zechcą zobaczyć swój model w kalendarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 żeś sie robert rozpędził, a przyszły rok ma tylko 12 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 13 obrazków łącznie z okładką To tylko pomysł, nie jestem wyrocznią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A może na każdy tydzień inny obrazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To gdzie nadsyłać propozycje zdjęć ? Można by było powoli zaczynać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Myślę że ogólnodostępna galeria z możliwością głosowania na wybrany projekt byłaby wskazana. No i pozostaje format nadsyłanych prac, ich rozdzielczość itp. No i oczywiście jasno określona granica tematyki modelarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Nie wiem, wstydzą się czy co? Do konkursu wystawiam moje dwa. Może komuś się spodobają, w kategorii depronowiec/parkflyer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi