sierra2000 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam. Własnie zakończyłem pracę nad Sr71.Długość modelu 109 cm, roz.57 cm, waga bez pakietu 418g. Zamontowałem silnik iBM2212/6 2200Kv,rygiel 30Am, 4 serwa sg 90,pakiet 2200 Am .Z przodu zamontowane dwie jasne diody do lepszej oriętacji w locie .Z tyłu w dyszach silników też są diody .Fajny efekt pod wieczór ,sprawdzony w moim Su 37.Teraz pytanie di kolegów .Czy ktoś latał takim modelem i jak zachowywał się w locie zwłaszcza jak zachowuje się ster wysokości który jest przed silnikiem. Narazie pogoda kiepska i kicha z oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Dobre to! Z jakich planów korzystałeś? Możesz dać foto jak wyglądają oświetlone wyloty silników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ładnie ! Domyślam się, że na żywo farba jest bardziej jednolita ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierra2000 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Plany były z PARKJETC.COM z modelu sylwetkowego z smigłem po środku kadłuba.Wykorzystałem zarys skrzydła a reszta to moje wypociny . Na zdjęciach bardzo widoczne są miejsca w których była szpachla .W rzeczywistości tak tego nie widać . http://www.youtube.com/watch?v=cCvaYn60_Uo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Mirku gratuluje modelu pierwsza klasa ja liczę na jakiś film z oblotu. P.S. Jak chcesz coś dopisać korzystał z funkcji "edytuj" trzy posty jeden pod drugim w przeciągu 10 minut w tym samym temacie to dużo i wprowadza zbędny chaos Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 To znaczy, że masz osobno lotki i osobno stery wysokości? Ja bym chyba zmiksował jak deltę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierra2000 Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 To znaczy, że masz osobno lotki i osobno stery wysokości? Ja bym chyba zmiksował jak deltę. Tak.Na wysokości mam zainstalowane dwa serwa bo inaczej się nie dało.Myślałem o zmiksowaniu lotek tak jak w delcie ale nigdy nie latałem deltą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Lata się normalnie. Miksuję wszystko na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz77 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Mirku gratuluję fajnego modelu Ja właśnie też zaczynam przygotowania do budowy tej niesamowitej maszyny ale w skali 1/12 . Narazie zbieram informacje i materiały. Plany tego modelu w tej skali już mam i niedługo zabieram się za budowę kopyta. Forma i gotowy kadłub będzie laminatowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi