qba Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Witam Jestem ciekaw jak wielu z Was trafiło na to forum! czy to dzięki dobrej reklamie wśród modelarzy czy szczęśliwy traf googli :] a może zaproszenie! :wink:
Marcin Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Popraw jedną opcję- literówka I brakuje do wyboru ''Emigracja ''
qba Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 chodziło Ci o ł? :] Emigracja = innaczej :wink: :mrgreen:
Irek M Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 A jak to jest inaczej? Stałeś np na skrzyżowaniu i hostesa w bikini zaczęła namawiać ?? :devil: Czy może ze złości by dokopać sasiadowi?? :lol2:
rabbitlkr Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 mi tutaj brakuje opcji "nie pamiętam" dlatego zaznaczyłem, że inaczej:p
Tomek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Zdecydowanie aby dokopać sąsiadowi -powinna być taka opcja- uśmiałem się Irku do bólu. :devil:
alchemique Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Jak trafiłeś na to forum? A ja to z wesela wracam...
Piotrek_F3J Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ja dostałem cynka od malinna jestem juz tu od roku (jutro mija juz rok od mojego zalogowania sie na forum :mrgreen: ) i wcale nie załuje tylu spedzonych godzin na forum wręcz przeciwnie 8)
qba Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 alchemiq przez tego gifa w podpisie mało monitora nie uszkodziłem :mrgreen:
Janeczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Na Forum trafilem przypadkiem, przegladajac LINKI stron modelarskich...(poz.4) pozdrawiam Janek
Ładziak Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ja trafiłem na Wolne Forum Modelarskie (bo tak się chyba wtedy nazywało) czytając forum Alexa i śledząc informacje o schiźmie - czyli jestem z wami od samego początku! :jupi: Trochę jednak czasu minęło, zanim zdecydowałem się tu zarejestrować i "dawać głos". Na usprawiedliwienie dodam, że na tamtym forum nie zarejestrowałem się nigdy :rotfl:
n6210 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A ja tam sie zarejestrowałem i co z tego jak i tak pisać nie można bez przystąpienia do klubu... a zasady są za ostre jak dla mnie Zresztą tam jest ponad 900 userów co nie napisali nawet 1 posta (a co to jest 1 czy 2 posty) na ponad 1640 zarejestrowanych
Peter Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Bo to prze pana jezd elyta. Taki wi pan klub,co to zapisac sie trza. A i kazdego tez nie zapisom. Mammuth tam chciol cos nabazgrac albo zelgac,ale go nie przyjeli,nawet nie napisali dlacygo. Bo to i zagraniczniak,komputer ma a na gentlemana moze sie chciol kreowac. Biedaka przygarneli tutaj. Ciekawe jak zaglosuje. Ai ludziuf tam pylno co ranek.Co miesiaczek wiecej,ostatnio naliczylem3 (trzy) posty wieczorowom pora,ale za to fachowe. I tyz dobrze :devil: Ilosc poszla w jakosc,to i poczytoc przyjemniej A ,,inaczej'' to taka gazetka dla panow,tam tez jest reklama :devil: :?: :oops: Tolerancja na calego :* na stala
MareX Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 He, he, Peter . Ja na ten temat milczę - autocenzura. A znalazłem się tutaj na osobiste zaproszenie dwóch "zglanowanych" tamże właśnie. I bardzo dobrze...
Patryk Urban Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A mnie qpa chciał zanudzić na śmierć :twisted: I że nie chciałem być zanudzony to się zarejestrowałem :mrgreen:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.