qpa Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Witam Jestem ciekaw jak wielu z Was trafiło na to forum! czy to dzięki dobrej reklamie wśród modelarzy czy szczęśliwy traf googli :] a może zaproszenie! :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Popraw jedną opcję- literówka I brakuje do wyboru ''Emigracja '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 chodziło Ci o ł? :] Emigracja = innaczej :wink: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek M Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 A jak to jest inaczej? Stałeś np na skrzyżowaniu i hostesa w bikini zaczęła namawiać ?? :devil: Czy może ze złości by dokopać sasiadowi?? :lol2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbitlkr Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 mi tutaj brakuje opcji "nie pamiętam" dlatego zaznaczyłem, że inaczej:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Zdecydowanie aby dokopać sąsiadowi -powinna być taka opcja- uśmiałem się Irku do bólu. :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemique Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Jak trafiłeś na to forum? A ja to z wesela wracam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_F3J Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Ja dostałem cynka od malinna jestem juz tu od roku (jutro mija juz rok od mojego zalogowania sie na forum :mrgreen: ) i wcale nie załuje tylu spedzonych godzin na forum wręcz przeciwnie 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted November 21, 2007 Author Share Posted November 21, 2007 alchemiq przez tego gifa w podpisie mało monitora nie uszkodziłem :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janeczek Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Na Forum trafilem przypadkiem, przegladajac LINKI stron modelarskich...(poz.4) pozdrawiam Janek Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaja18 Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Ja trafiłem przez spam na modelarz.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ładziak Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Ja trafiłem na Wolne Forum Modelarskie (bo tak się chyba wtedy nazywało) czytając forum Alexa i śledząc informacje o schiźmie - czyli jestem z wami od samego początku! :jupi: Trochę jednak czasu minęło, zanim zdecydowałem się tu zarejestrować i "dawać głos". Na usprawiedliwienie dodam, że na tamtym forum nie zarejestrowałem się nigdy :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
n6210 Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 A ja tam sie zarejestrowałem i co z tego jak i tak pisać nie można bez przystąpienia do klubu... a zasady są za ostre jak dla mnie Zresztą tam jest ponad 900 userów co nie napisali nawet 1 posta (a co to jest 1 czy 2 posty) na ponad 1640 zarejestrowanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Bo to prze pana jezd elyta. Taki wi pan klub,co to zapisac sie trza. A i kazdego tez nie zapisom. Mammuth tam chciol cos nabazgrac albo zelgac,ale go nie przyjeli,nawet nie napisali dlacygo. Bo to i zagraniczniak,komputer ma a na gentlemana moze sie chciol kreowac. Biedaka przygarneli tutaj. Ciekawe jak zaglosuje. Ai ludziuf tam pylno co ranek.Co miesiaczek wiecej,ostatnio naliczylem3 (trzy) posty wieczorowom pora,ale za to fachowe. I tyz dobrze :devil: Ilosc poszla w jakosc,to i poczytoc przyjemniej A ,,inaczej'' to taka gazetka dla panow,tam tez jest reklama :devil: :?: :oops: Tolerancja na calego :* na stala Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 He, he, Peter . Ja na ten temat milczę - autocenzura. A znalazłem się tutaj na osobiste zaproszenie dwóch "zglanowanych" tamże właśnie. I bardzo dobrze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Urban Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 A mnie qpa chciał zanudzić na śmierć :twisted: I że nie chciałem być zanudzony to się zarejestrowałem :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.