a.słodowy Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Cześć. Mam problem z moja 9X. Przy włączaniu aparatury lub w trakcie pracy gdy przekręcę lewe, górne (na grzebiecie) pokrętło, nadajnik zawiesza się. Sprzęt przestaje być aktywny. Przyciski nie reagują, drążki nie działają. Dzieje się tak, gdy pokrętło jest w pozycji "0" lub maksymalnie wychylony w pozycji "-" Analogicznie, przy włączaniu aparatury soft się zawiesza. na którym dokładnie widać co się dzieje.proszę o sugestie co może być walnięte. Aparatura nowa, z HK.com. Rozpoczynam przygodę z quadrocopterem, wiec sam rozwikłać tej zagadki nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Coś spaprały chińczyki. Bez otworzenia się nie dowiesz. Najtaniej - reklamuj. Najszybciej - znajdź kogoś kto jest w temacie i szybko zdiagnozuje/naprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter C-c Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zwarcie w skrajnym położeniu lub brak obwodu na potencjometrze. Ja w swojej (też nowej) miałem problem z potencjometrem gazu, luźne nity na płytce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.słodowy Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Coś spaprały chińczyki. Bez otworzenia się nie dowiesz. Najtaniej - reklamuj. Najszybciej - znajdź kogoś kto jest w temacie i szybko zdiagnozuje/naprawi. reklamuje, reklamuje.. zobaczę co (jak czasowo) z tego wyjdzie. latać chce a nie czekać na serwis HK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.słodowy Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zwarcie w skrajnym położeniu lub brak obwodu na potencjometrze. Ja w swojej (też nowej) miałem problem z potencjometrem gazu, luźne nity na płytce jutro wchodzę w apke ze śrubokrętem i miernikiem. jak miernik będzie pokazywał zwarcie? brak obwodu prosta sprawa, ale zwarcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ale nie "grzebałes" przy niej ? bo masz lcd z podświetleniem ? nie popsułeś nic w niej ? przed zmianą było wszystko ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi