a.słodowy Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Cześć. Mam problem z moja 9X. Przy włączaniu aparatury lub w trakcie pracy gdy przekręcę lewe, górne (na grzebiecie) pokrętło, nadajnik zawiesza się. Sprzęt przestaje być aktywny. Przyciski nie reagują, drążki nie działają. Dzieje się tak, gdy pokrętło jest w pozycji "0" lub maksymalnie wychylony w pozycji "-" Analogicznie, przy włączaniu aparatury soft się zawiesza. na którym dokładnie widać co się dzieje.proszę o sugestie co może być walnięte. Aparatura nowa, z HK.com. Rozpoczynam przygodę z quadrocopterem, wiec sam rozwikłać tej zagadki nie dam rady
PK999 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Coś spaprały chińczyki. Bez otworzenia się nie dowiesz. Najtaniej - reklamuj. Najszybciej - znajdź kogoś kto jest w temacie i szybko zdiagnozuje/naprawi.
Piter C-c Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zwarcie w skrajnym położeniu lub brak obwodu na potencjometrze. Ja w swojej (też nowej) miałem problem z potencjometrem gazu, luźne nity na płytce
a.słodowy Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Coś spaprały chińczyki. Bez otworzenia się nie dowiesz. Najtaniej - reklamuj. Najszybciej - znajdź kogoś kto jest w temacie i szybko zdiagnozuje/naprawi. reklamuje, reklamuje.. zobaczę co (jak czasowo) z tego wyjdzie. latać chce a nie czekać na serwis HK
a.słodowy Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zwarcie w skrajnym położeniu lub brak obwodu na potencjometrze. Ja w swojej (też nowej) miałem problem z potencjometrem gazu, luźne nity na płytce jutro wchodzę w apke ze śrubokrętem i miernikiem. jak miernik będzie pokazywał zwarcie? brak obwodu prosta sprawa, ale zwarcie?
galaxy Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 ale nie "grzebałes" przy niej ? bo masz lcd z podświetleniem ? nie popsułeś nic w niej ? przed zmianą było wszystko ok ?
Rekomendowane odpowiedzi