qba Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 http://www.swidnik.pl/nasze-miasto/item/3030-rus%C5%82an-na-walentynki Wybiera się ktoś? w który miejscu najlepiej sie ustawić do oglądania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ja sie wybieram. Nie wiem gdzie będzie można popatrzeć na lądowanie czy porobić foty. Daj znak to podam ci tel no na priv. Jakoś się zgadamy. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 a ja powiem tak kiepsko się ogląda w porcie lotniczym, wiec w zależności od kierunku wiatru albo podjadę drogą serwisową w miejsce bramy północnej wsk, albo drogą na jackowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Przeleciał mi nad głową prawie Miło mnie zaskoczyła frekwencja, korek od Mełgiewskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 jeszcze sobie skubaniec pomachał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzięki panowie za relacje . piękna maszyna. Myślałem, że mam zwidy z tym machaniem, jednak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Szczęście ,że mu się skrzydła nie poobrywały od machania, bo to manewr zarezerwowany dla amerykańców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi