qba Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 http://www.swidnik.pl/nasze-miasto/item/3030-rus%C5%82an-na-walentynki Wybiera się ktoś? w który miejscu najlepiej sie ustawić do oglądania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietka Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Ja sie wybieram. Nie wiem gdzie będzie można popatrzeć na lądowanie czy porobić foty. Daj znak to podam ci tel no na priv. Jakoś się zgadamy. Pozdrawiam Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
majula7 Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 a ja powiem tak kiepsko się ogląda w porcie lotniczym, wiec w zależności od kierunku wiatru albo podjadę drogą serwisową w miejsce bramy północnej wsk, albo drogą na jackowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 Przeleciał mi nad głową prawie Miło mnie zaskoczyła frekwencja, korek od Mełgiewskiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 jeszcze sobie skubaniec pomachał Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel4090 Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Dzięki panowie za relacje . piękna maszyna. Myślałem, że mam zwidy z tym machaniem, jednak nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wapniak Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Szczęście ,że mu się skrzydła nie poobrywały od machania, bo to manewr zarezerwowany dla amerykańców. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts