Konrad_P Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 No to świetnie. Muszę przysiąść i postarać się skończyć model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Będzie miejsce i czas od rana do nocy. Nie za małe to pole? Pola dla ESA i wolnych lotów mają po 100m x 150m. Gdzie przewidziane są miejsca dla publiczności, samochodów? Będzie tojtojka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Hm. Wydaje mi się, że miejsca jest dość. Na Wolne loty to na pewno. Zawodnicy będą stać na linii, czy to żółtej czy pomarańczowej. Obszar na którym jest altanka, ognisko, górka i plac zabaw liczy jakiś hektar. Z tego zabiorę trochę dla zawodników ESA na lądowanie. Tojki i prąd to podstawa więc będą. Jakieś zadaszenie w razie lekkich opadów też organizujemy. Miejsce na auta ("parking") też wytoczymy, będzie fajnie, oby nie padało P.S. Generalnie to zawsze ze wszystkim jest problem, więc proszę o wyrozumiałość. Ciężko jest cokolwiek zorganizować a w tym roku udaje się całkiem ładnie temat kontynuować. Nie wiem jak z publika wypali choć akcja dość szeroko zakrojona jest w tym roku. Jakbyś chciał/mógłbyś zrobić (wedle zapotrzebowania) jakiś pokaz to możesz przygotować i podesłać jakiś tekst o modelu + kilka ciekawostek to speaker przeczyta to podczas lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Pod tym linkiem będzie można znaleźć w niedługim czasie mapkę dojazdu. http://www.informatorgminny.com/ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam. Poszukujemy do pomocy w pokazach na naszej imprezie modelarzy samochodowych,którzy posiadają modele typu off-road-dysponujemy tylko trawą . Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł81 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Witam szykuję się na ten wyjazd z kolegą, który będzie brał spalinę Hot Bodies Lightning 2 pro pomoże przy hałasie ja mam jeszcze elektryka oprócz tego biorę trochę maszyn latających sporo tego na magazynie chcę nakręcić jakieś filmiki z powietrza hexą zrobić trochę fotek tylko się zastanawiam , bo pierwszy raz będę na takiej imprezie czy wszyscy mogą wjechać na pole z modelami autem czy będzie to jakoś podzielone widzowie,a modelarze i jeszcze jedno pytanko o dostęp do prądu czy będzie dostępny dla modelarza nawet nie biorącego udziału w ESA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Do końca jeszcze nie wiem jak to dokładnie będzie podzielone. Ale z pewnością będzie podział na modelarzy i widzów. Jeśli będziesz miał dużo sprzętu, hexa i będziesz chciał robić film to jesteś w grupie mocno uprzywilejowanej. Będziemy się starać aby piloci stali tak blisko jak tylko się da. p.s. Jeśli to twój pierwszy raz i nie znasz ludzi to łap kogoś z obsługi i pytaj o mnie (Emil Skorzycki) (obsługa będzie miała specjalne koszulki). Dla samochodziarzy chcę wyznaczyć teren zaraz na początku z kilku metrową górką. Będzie można akrobacje uskuteczniać Samochodziaże są uprzywilejowani bo jest ich najmniej a show musi być! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł81 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Dobra dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Dobre pytanie, również chciałbym przywieść parę deproniaków i rozłożyć się gdzieś z wystawką. A jak warunki pozwolą to i polatać. Jak coś sie wykluje to wrzuć prostą mapkę aby wiadomo było gdzie się kierować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Wszyscy show'meni będą mieli wjazd wzdłuż linii lasu lub zaraz przy polu. Opcji takiej że się wjedzie w środek i rozbije wystawkę wokół auta raczej nie ma. Odległości nie są straszne do przebycia nawet z pełnym autem modeli +/- 50m. Pomożemy nosić jak będzie potrzeba Z logistyką to sobie jakoś poradzimy, gorzej z pogodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Kurcze, pogodynka pokazuje w sobotę ledwie dwa stopnie. Zima nie odpuszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Jestem w okolicach Tomaszowa Mazowieckiego - masakra. Sypie jak na filmach. Samochodem 40km/h max co da się jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Da się szybciej ja dziś wracałem o koło dwudziestej pierwszej na ulicy ubity śnieg do tego ciągle padało na liczniku miałem ze 45km/h a koleś fiatem punto tylko śmignął koło mnie i szybko zniknął mi z oczu,jechał co najmniej 7 dych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Wiosna zaskoczyła drogowców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 W trakcie odbywających się rund pozostały ruch powietrzny/jezdny będzie uziemiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Żeby tylko skończyło się na jednym przełożeniu terminu. bo Wiosenna Bitwa zamieni się w Letnią Bitwę o Wrocław Kolejny termin to połowa maja dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W maju to już chyba będzie ciepło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W trakcie odbywających się rund pozostały ruch powietrzny/jezdny będzie uziemiony? Nic nie będzie uziemione w czasie lotów. Na wszystko planujemy tak zorganizować teren żeby równocześnie latać i jeździć. ESA z wolnymi lotami nie powinny się wykluczać. Na samochody będzie otaśmowany teren z górką, będzie fajnie. I jeszcze raz: Zawody odbędą się 4 maja 2013r. !!! P.S. Brać namioty i wpadać na noc, zrobimy imprezę jakiej nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygzak Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dobra niech będzie w maju,obędzie się bez łańcuchów,łopat,pługów,ect.A co do "nocy"-szykuje się Combat In The Dark ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Prąd na pole został już podciągnięty, jest (znikoma z powodu terminu ale jest) szansa że oświetlenie zostanie zainstalowane na polu Jakby co mamy reflektor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi