baczek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 witam ostatnio zarejstrowałem się forum komórkowym http://java4siemens.yoyo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Widzę ,że masz ten sam Qpa problem co ja ... i ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 udostępniam informacje jak coś nietak to zlikwidujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 I gdzie jeszcze się zarejestrowałeś :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 a ja sie zarejestrowałem na www.forum.kołagospodyńwiejskich.pl i mam sie tym chwalić? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 a ja sie zarejestrowałem na www.forum.kołagospodyńwiejskich.pl i mam sie tym chwalić? :] Kurcze !!! Jak najbardziej i czemu dopiero teraz sie chwalisz ??? Ja od miesiaca czekam na aktywacje mojego konta u nich :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 bo to elitarne forum :] p.s. Nawet sobie nie wyobrażasz jakie tam są przykłady rożnych ściegów lub różnych propozycji kraszanek i pisanek!! szok!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 a ja sie zarejestrowałem na www.forum.kołagospodyńwiejskich.pl i mam sie tym chwalić? :] Coś link nie działa - poprawcie :crazy: :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Coś link nie działa - poprawcie Nie bedzie dzialal, musisz miec specjalnie skonfigurowane lacze - jakies proxy czy inne takie - jest to jak bo to elitarne forum :] Musi Cie ktos wprowadzic. Moj wprowadzajacy zawalil sprawe i po wyslaniu mi programu konfigurujacego ustawienia dal sie wywalic (2 pomylki w sciegach przy serwecie stolowej) - moze dlatego mnie nie chca uaktywnic ??? Qpa wprowadzisz mnie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 myśle że dam rade ale musisz mi podesłać kilka zdjęc swoich robótek ręcznych + wycinanki + takie ludziki ze słomy! myślę że najwyższa gospodyni wiejska wtedy Cie przyjmie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 myśle że dam rade ale musisz mi podesłać kilka zdjęc swoich robótek ręcznych + wycinanki + takie ludziki ze słomy! myślę że najwyższa gospodyni wiejska wtedy Cie przyjmie :] Prawie jak na forum Alex... ptfuuu - nic nie mówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 myśle że dam rade ale musisz mi podesłać kilka zdjęc swoich robótek ręcznych + wycinanki + takie ludziki ze słomy! myślę że najwyższa gospodyni wiejska wtedy Cie przyjmie :] Matka zalozycielka :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Gdzie jest to " Kolo gos..." ? .....nie umiem jeszcze robic na drutach.... :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 A mnie, a mnie sie wczoraj auto zepsułooooooooooooo :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Anasazi, bardzo dziękuję, że nas o tym informujesz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Aha tramtram taram ZARAZ ZJEM KANAPKĘ! :] p.s. Udostępniam informacje jak coś! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Qpa dzięki za info!!! To chyba bardzo ważne... Ja kanapkę zjadłem pół godziny temu Aha no i aparatem się wczoraj bawiłem... TO tak jakbyście chcieli wiedzieć :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 kudre po prostu nie mogłem się powstrzymać . Ja wczoraj naładowałem sobie aku 3s1300mAh prądem 1C i może dziś pojade troche polatać :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 jak byście chcieli wiedzieć to zamówiłem wczoraj ładowarke. wreszcie naładuje normalnie aku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.