Jump to content

forum

baczek

Recommended Posts

Posted

a ja sie zarejestrowałem na www.forum.kołagospodyńwiejskich.pl :D i mam sie tym chwalić? :]

Posted
a ja sie zarejestrowałem na www.forum.kołagospodyńwiejskich.pl :D i mam sie tym chwalić? :]

Kurcze !!! Jak najbardziej i czemu dopiero teraz sie chwalisz ???

Ja od miesiaca czekam na aktywacje mojego konta u nich :evil:

Posted

bo to elitarne forum :]

p.s. Nawet sobie nie wyobrażasz jakie tam są przykłady rożnych ściegów lub różnych propozycji kraszanek i pisanek!! szok!!

Posted
Coś link nie działa - poprawcie :(

Nie bedzie dzialal, musisz miec specjalnie skonfigurowane lacze - jakies proxy czy inne takie - jest to jak

bo to elitarne forum :]

Musi Cie ktos wprowadzic.

Moj wprowadzajacy zawalil sprawe i po wyslaniu mi programu konfigurujacego ustawienia dal sie wywalic (2 pomylki w sciegach przy serwecie stolowej) - moze dlatego mnie nie chca uaktywnic ???

Qpa wprowadzisz mnie ???

Posted

myśle że dam rade ale musisz mi podesłać kilka zdjęc swoich robótek ręcznych + wycinanki + takie ludziki ze słomy! myślę że najwyższa gospodyni wiejska wtedy Cie przyjmie :]

Posted
myśle że dam rade ale musisz mi podesłać kilka zdjęc swoich robótek ręcznych + wycinanki + takie ludziki ze słomy! myślę że najwyższa gospodyni wiejska wtedy Cie przyjmie :]

Prawie jak na forum Alex... ptfuuu - nic nie mówiłem.

Posted

Matka zalozycielka :mrgreen:

Posted

Aha

tramtram taram

ZARAZ ZJEM KANAPKĘ! :]

p.s. Udostępniam informacje jak coś! :]

Posted

kudre po prostu nie mogłem się powstrzymać :) . Ja wczoraj naładowałem sobie aku 3s1300mAh prądem 1C i może dziś pojade troche polatać :jupi:

Posted

jak byście chcieli wiedzieć to zamówiłem wczoraj ładowarke. wreszcie naładuje normalnie aku...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.