Skocz do zawartości

Pomoc młodym modelarzom !

meloow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jednak udało mi się coś pożytecznego strwożyć na tym forum :jupi:

teraz czas na adminów aby zrobili dział gdzie będą wpisywać się osoby poszukujące swoich "aniołków" tak aby było wiadamo kto porzebuje tej podstawowej pomocy ...

Opublikowano

Nowy dział chyba nie jest wcale tak potrzebny.

Wystarczy założyć nowy post w RÓŻNYCH i ja go przykleję jako ogłoszenie.

Każdy będzie mógł się tam zapisać jako potrzebujący ,a "instruktorzy" wybrać ich jako opiekunów.

Opublikowano

Tomku myśle że najlepszym działem do tego bedzie jednak dział "od czego zacząć" i temat postu np. Relacje uczeń-trener :D . Jeżeli uważasz podobnie porszę Cie o założenie takowego postu.

Opublikowano

Meloow.

Myślałem ,że sam opis działań i pomocy odbywać się będzie na forum w odpowiednich działach.

A tylko w tym podanym "ogłoszeniem" będzie kto i z kim :D

Opublikowano

Tomku jak najbardziej .... post "relacje uczeń-trener to po to aby mogli się wpisać potrzebujący .... i wtedy obok nicka potrzebującego "młodego" można by wpisać nick trenera oraz "młody" miałby obowiązek podać nick trenera w podpisie. Reszta po staremu z tym że "młody" pisząc swoje posty wstępnie mógłby je konsultować z trenerem itp. zamiast pisać czsasmi choć teraz zdarza się to dość często totalnych głupot.

Opublikowano

Raczej święta idą i każdy zajęty jest już trochę innymi sprawami niż siedzeniem w modelarni.

Ale pewnie po nowym roku zrobi się konkretny wysyp.

Trochę wstrzeliłeś się z pomysłem jak Peter ze zdjęciami z lotu ptaka .

Pewnie w lecie było by zdecydowanie więcej chętnych .

Trochę cierpliwości.

Opublikowano

Rafale wytypuj sobie jakiegoś młodego (początkującego) modelarza i wpisz w dziale, „od czego zacząć" w poście relacje uczeń-instruktor ... komu pomagasz i to wszystko !

Opublikowano

Ma ktoś rodzine w Rogoźnie wlkp ?? mam problemy z ulotnieniem szybowca... może by ktoś czasem przejeżdżał to by mi pomógł?? modelarni nie ma, w mieście jest 2 modelarzy w tym ja, ten drugi lata funflyami( nigdy nie pracował z szybowcem) Prawka czy osoby z samochodem nie mam żeby gdzieś jechać do modelarni. Proszę o jakąś pomoc :(

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.