meloow Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 A jednak udało mi się coś pożytecznego strwożyć na tym forum :jupi: teraz czas na adminów aby zrobili dział gdzie będą wpisywać się osoby poszukujące swoich "aniołków" tak aby było wiadamo kto porzebuje tej podstawowej pomocy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Nowy dział chyba nie jest wcale tak potrzebny. Wystarczy założyć nowy post w RÓŻNYCH i ja go przykleję jako ogłoszenie. Każdy będzie mógł się tam zapisać jako potrzebujący ,a "instruktorzy" wybrać ich jako opiekunów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Tomku myśle że najlepszym działem do tego bedzie jednak dział "od czego zacząć" i temat postu np. Relacje uczeń-trener . Jeżeli uważasz podobnie porszę Cie o założenie takowego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja myślę, że możnaby też taki duet dobierać trochę po miejscu zamieszkania. Wtedy "anioł stróż" mógłby pomagać na przykład przy oblataniu modelu/pierwszym locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Meloow. Myślałem ,że sam opis działań i pomocy odbywać się będzie na forum w odpowiednich działach. A tylko w tym podanym "ogłoszeniem" będzie kto i z kim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Tomku jak najbardziej .... post "relacje uczeń-trener to po to aby mogli się wpisać potrzebujący .... i wtedy obok nicka potrzebującego "młodego" można by wpisać nick trenera oraz "młody" miałby obowiązek podać nick trenera w podpisie. Reszta po staremu z tym że "młody" pisząc swoje posty wstępnie mógłby je konsultować z trenerem itp. zamiast pisać czsasmi choć teraz zdarza się to dość często totalnych głupot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 HEj HEj panowie co jest .... brakuje chęci do niesienia pomocy czy co ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Raczej święta idą i każdy zajęty jest już trochę innymi sprawami niż siedzeniem w modelarni. Ale pewnie po nowym roku zrobi się konkretny wysyp. Trochę wstrzeliłeś się z pomysłem jak Peter ze zdjęciami z lotu ptaka . Pewnie w lecie było by zdecydowanie więcej chętnych . Trochę cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Hmm instruktorem być to ci będzie przygoda :-) To od kiedy zaczynamy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Rafale wytypuj sobie jakiegoś młodego (początkującego) modelarza i wpisz w dziale, „od czego zacząć" w poście relacje uczeń-instruktor ... komu pomagasz i to wszystko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ma ktoś rodzine w Rogoźnie wlkp ?? mam problemy z ulotnieniem szybowca... może by ktoś czasem przejeżdżał to by mi pomógł?? modelarni nie ma, w mieście jest 2 modelarzy w tym ja, ten drugi lata funflyami( nigdy nie pracował z szybowcem) Prawka czy osoby z samochodem nie mam żeby gdzieś jechać do modelarni. Proszę o jakąś pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Sorry za odkop, ale potrzebuje osoby obcykanej w programowaniu Flasha 5 X System. Kontakt na gg, Instrukcja nie daje rady :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.