rajaner Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam Wszystkich. Brakujące części modelu dotarły dziś w południe silnik regulator i kilka drobiazgów ze sklepu ABC-RC zamówienie złożyłem w niedziele a dziś już jest ,jestem zadowolony z szybkiej dostawy więc chyba mogę polecić ten sklep. Pozostało wszystko zamontować i sprawdzić jak to działa. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Witam wszystkich . Po krótkiej nie obecności i powrocie do domu model który budowałem jest gotowy do lotu. Chciał bym wszystkim serdecznie podziękować za pomoc i cenne porady bo jest to pierwszy model z depronu i z napędem elektrycznym a wszystkie wcześniejsze to balsa i spalina. Jeszcze raz serdecznie dziękuję. Nie długo pierwsze próby na lotnisku. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Filmik i fotki na pewno pokarze a czy to będzie poprawny lot czy [KRAKSA] to trudno w końcu nie pierwsza i na pewno ni ostatnia. Przy wysyłaniu tematu powtórzyły się fotki i opis przez nieuwagę zaznaczyłem chyba dwa razy proszę moderatora strony o korektę za co z góry przepraszam. Pozdrawiam Andrzej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Wyedytuj sam, przecież możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi