Volleyboy Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Bartek ale u Ciebie już w nadajniku masz spowalniacz a Mirus będzie sobie musiał to kupić jeśli chodzi o klapy szukaj sobie Optica 6. Albo na 2,4 albo na mhz. Ja mam na mhz, latam i nie narzekam puki co. Radio 6 kanałowe. Aż wstyd się przyznać ale używam tylko 3 ale z czasem będzie pewnie więcej i nowy nadajnik się przyda puki co wystarczy. Jest mikser kanałów. Tak więc na początek napewno Ci wystarczy. A i można za dobre pieniążki znaleźć Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 no dzieki panowie za informacje pozdrawiam. Tadek a ten spowalniacz to ma byc w sztukach 2 czy kabel Yi spowalniacz ??, a nie dalo by rady bez spowalniacza ale np na przelaczniku 3 stopniowym , ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Jeśli mówisz o spowalniaczu do klap, to nie musisz go mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 dzieki Robertus pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 wilga nr 2 juz jest oczywiscie na szpilki do fotki , jednak jeszcze skrzydla bez lotek (zawsze mozna zrobic drugie skrzydla z lotkami i klapami ale najpierw zakup apki 6ch) zrobilem mniej garbatą ale i tak troche garbata wyszła, i drzwi opuscilem troche bo w planach oryginalnych byly nie symetryczne wzgledem ogona, wrzucam kilka fotek do oceny podwozie jeszcze nie gotowe .ale takze bedzie, jak bede w domu to wrzuce lepsze fotki z wyposazenie i w plenerze i z daleka . oczywiscie w miejscu gdzie widac arbitron bedzie deseczka balsowa 2mm pod mocowanie gum i pomalowana oczywiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Pięknie wyszła gratuluje i czekam na oblot Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 chyba bedziesz pierwszym ktory zobaczy filmik z oblotu Tadek , wiesz co mam na mysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dokładnie o tym myślalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 witam Tadek Wilga rozbita niestety ale ta czerwona i pakiet spalony , nadzial sie na wkrety mocujace silnik , w nast tyg bede testowal druga, te zolto czerwona, powoli mysle na d zakupem Wilgi z epp z zestawu NA POLSKIM NIEBIE, w mojej odszedl caly przod ,i sprzydlo polamane o dziwo ogon byl w calosci po takich walnieciach. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Miruś gdzieś Ty był jak Cię nie było? u mnie cessna też poległa http://pfmrc.eu/index.php?/topic/37802-jastrowie-nasze-latanie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 kurcze szkoda to byla juz ta wielka ktora miales robic??? fajna ja mustanga tez rozwalilem o dach wlasnego domu na 3 cz sie rozpadl , malo co szyba by poszla w oknie dachowym , pokleilem model i oske wymienilem w sliniku bo skrzywila sie na maxa, od poniedzialku zaczynam loty , zrobilem takze p 40 ale nie malowalem bo niewiem czy wytrzyma loty skrzydlo tym razem ze wzniosem wzmocnione sosna 6x6 oto fotka p51 po katastrofie i po klejeniu i p40 , musze sprobowac w wiekrzej skali bo te w oryginalnej mama tylko 71 cm rozpietosci. z katastrofy fotka nie chce wejsc i fotka z tym co zostalo z wilgi mysle ze ta Wilga bedzie bardziej wytrzymalsza oprocz tej wilgi mam jeszcze kilka samolotow do ulotnienia takze bedzie co rozbijac przez 2 tygodnie , a ty Tadziu co teraz budujesz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Cześć Miruś na całe szczęście nie. Prace nad wersja xl wstrzymane. Aktualnie odbudowano stara Cessne ( dla kolegi ) i zbudowała się jej siostra bliźniaczka choć lekko została zmodyfikowana. Ciekawe czy poleci no ale zobaczymy. Na środę, może ewentualnie czwartek planuje oblot o ile pogoda pozwoli Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 witam, no to czekam na filmik,ja wczoraj polatalem tym poklejonym mustangiem i o dziwo jest caly ale 2 GWSy poszly , sa za miekkie i wyginaja sie strasznie i lamia zalozylem wiec tower pro ale 9 cali i silnik sie zagrzal po kilku minutach loty i pakiet goracy , za duze smiglo ale mniejszego nie mialem do silnika emax 2805,musze kupic wiec bo silnik sie spali jeszcze,mam fimik z katastrofy mojego mustanga jak bys chcial go zobaczyc to dam ci na maila , posdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ślij:D Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 panowie czy w depronie mozna uzywac kleju epoxydowego , nie zjada depronu ???? pozdrawiam wszsytkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Jak chodzi Ci o klej dwuskładnikowy, klej epoksydowy to jak najbardziej możesz stosować nie rozpuszcza depronu. W moich deproniakach zawsze nim wklejałem wręgę silnika. Ja używam takiego kleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Dwuskładnikowy epoxy przezroczysty Dragona nie zjada "depronu" zielonego , na białym nie próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Jak nie zje zielonego to i nie zje białego klej dwuskładnikowy czy epoksydowy nie zjada depronu ... dragon jak i ten na zdjęciu z technicolla przetestowany przez moją osobę i depron nie znika przy klejeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 serdeczne dzieki panowie , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 fotki z oblotu mojej wilgi , filmik bedzie tez ale to juz dzieku uprzejmosci Tadka , niestety fotki bardzo slabej jakosci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi