Quant Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Może ktoś podpowie gdzie i jaką kupić elektryczną piłę włosową do sklejki? Niby kupujemy modele gotowe, ale czasem trzeba coś naprawić, wyciąć itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 castorama ;alegro ;leroymarlin;obi ;practiker;dalej? link allegro http://allegro.pl/listing/listing.php?string=wyrzynarka+sto%C5%82owa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quant Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dzięki wpisywałem w allegro ale coś mi nie wychodziło a tu kilka ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 zobacz w castoramie produkty firmy MAC ALISTER sa dosc tanie ale to MADE IN GERMANY wiec produkt dosc pewny i dobry,mam dostep do kilka produktów tej firmy i sprawuja sie bez zazutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pamiętaj o regulacji obrotów i tzw. "posuwie" nie wiem jak to nazwać, bardziej natarczywie tnie ? U mnie jest 3 stopniowe i naprawdę się sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 No i dobrze jak ma uchylny stolik, czasem trzeba przejechać coś dłuższego pod kątem. "Dmuchanko" też się przydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Mamy na modelarni parkside'a z lidla. Maszyna nadaje się do cięcia ale raczej zgrubnego. Precyzją nie grzeszy (a może to kwestia operatora ) W zestawie dostajemy: regulację obrotów, uchylną powierzchnię roboczą i dmuchawkę (sprawdza się) Cięcie jest czyste - brak zadziorów. Fabryczne ostrza mają tendencję do podrywania cienkiego materiału ciętego przy krawędzi. Nie wiem czy to kwestia ostrzy czy każda maszynka tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quant Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Może ktoś coś konkretnego polecić? Najlepiej z tych co na Allegro są dostępne? Wybór jest tak duży że właściwie nie wiadomo co kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strix3 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Kiedyś miałem podobny dylemat.Kupiłem Parkside`a z Lidla i jestem bardzo zadowolony, dobra jakość za przyzwoite pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi