Skocz do zawartości

Wyrzynarka stołowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś podpowie gdzie i jaką kupić elektryczną piłę włosową do sklejki? Niby kupujemy modele gotowe, ale czasem trzeba coś naprawić, wyciąć itp.

Opublikowano

zobacz w castoramie produkty firmy MAC ALISTER sa dosc tanie ale to MADE IN GERMANY wiec produkt dosc pewny i dobry,mam dostep do kilka produktów tej firmy i sprawuja sie bez zazutu

Opublikowano

Pamiętaj o regulacji obrotów i tzw. "posuwie" nie wiem jak to nazwać, bardziej natarczywie tnie :) ? U mnie jest 3 stopniowe i naprawdę się sprawdza

Opublikowano

Mamy na modelarni parkside'a z lidla. Maszyna nadaje się do cięcia ale raczej zgrubnego. Precyzją nie grzeszy (a może to kwestia operatora ;) )

W zestawie dostajemy: regulację obrotów, uchylną powierzchnię roboczą i dmuchawkę (sprawdza się)

Cięcie jest czyste - brak zadziorów. Fabryczne ostrza mają tendencję do podrywania cienkiego materiału ciętego przy krawędzi. Nie wiem czy to kwestia ostrzy czy każda maszynka tak ma.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może ktoś coś konkretnego polecić? Najlepiej z tych co na Allegro są dostępne? Wybór jest tak duży że właściwie nie wiadomo co kupić.

Opublikowano

Kiedyś miałem podobny dylemat.Kupiłem Parkside`a z Lidla i jestem bardzo zadowolony, dobra jakość za przyzwoite pieniądze.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.