Wojtek I Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 No i Mucha lata. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmodel Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Piekna:-) Jak sie sprawuje? Kiedy byliscie na dzialach? Bylem wczoraj ze swiftem po poludniu ale niestety nie bylo warunkow, wiec zaliczylem dwa spacery :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Byliśmy wczoraj rano. Lata fajnie, zmieniłem tylko CS minimalnie do przody. Warunki były marne wiatr 3 do 4,1 a nawet siadał do 2,5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Filmik z telefonu, ale jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Gratuluję udanego finału ! Jedno mnie nieco dziwi. Radiostacja,wtyczka, klamerki i inne piękne duperelki ale popychacze lotki dołem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Musiałeś to wytknąć, ja już tego żałuję. Zaczynałem od skrzydeł i na tym etapie nie myślałem, ze będzie to tak dokładne makietowe wykonanie (a na dodatek jest tam dość ciasno i schowanie dźwigni było by problemem). Poprawię się przy Piracie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Gratulacje z oblotu i udanego latania modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Mucha walczyła z wiatrem, ale dzięki temu można było zrobić pełne testy w locie, ładnie ostrzega przed korkiem, a po półtorej zwitki wychodzi sama. Filmik fatalny, ale nie można mieć wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Cześć, Jak taki model startuje ? Wyrzucasz go z ręki w dół ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Witaj. Tak na zboczu wyrzucasz go z ręki, trochę w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Po wylądowaniu w Teodorówce wiatr był na tyle silny, że Muszka została podwiana i wywrócona na plecy i uszkodzeniu uległa kabinka. Przed naprawą: A tak wygląda po naprawie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Witam. Z braku holownika moja Mucha dostała motorek. A tak wygląda przejście z wersji statycznej do elektro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi