heksodus Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 O cholera to jakiś czarny miesiąc Zrób sekcję,chociaz porównamy i zobaczymy co jest w srodku. Wiem co czułeś! Pewnie to co ja .Czyli nie mogłem w to uwierzyć A co z nowiutkim esc.przeżył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Do teraz nie mogę w to uwierzyć ESC przeżył pisz co rozpruwać, co chcesz widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 nie pruj tylko naprawiaj zrób zdjęcie pękniętego centropłata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jurek proszę Cię z tą naprawą Albo pokaż jakie tabletki bierzesz Rozpruwaj centropłat i pokaż czy się rózni od mawi. Czy jest sens to kupować. Najlepiej rozetnij to delikatnie i pokaż budowę i weż kawałek poszycia podpal zapalniczką i zobacz jakie tkaniny poszły..No chyba ze chcesz naprawiać to się wstrzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Marek - nie bądź dziecko. Da sie jak sie chce A na tych zdjęciach co już są wklejone widac jak model jest zbudowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Marcin - zastanów się spokojnie, ten centropłat jest do odbudowy ! Dla niewtajemniczonych - byłem na miejscu, widziałem.... Jak serwo lotki ? - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Lepiej pogadaj z Peter Janku o jakimś rabacie dla Marcina Ale większość mówi ,ze się da-to może się da i nie trzeba będzie kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 To i ja się przyłącze do dyskusji o węglowych lub pseudo węglowych kadłubach. Dziś zrobiłem sekcję swojego kadłuba od Relaxa. Jak ktoś jest ciekawy to tu są zdjęcia: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/30494-elektroszybowiec-relax/page-3#entry527980 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Z chęcią bym posłuchał waszych opinii na temat porównania relaxa do backfire. Oczywiście chodzi mi o jakość technologie itd. Może ktoś miał te oba modele w rękach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Mi już nowy backfire się produkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ile trzeba czekać? Jaka wersja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 4 miesiące 3T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi