heksodus Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 O cholera to jakiś czarny miesiąc Zrób sekcję,chociaz porównamy i zobaczymy co jest w srodku. Wiem co czułeś! Pewnie to co ja .Czyli nie mogłem w to uwierzyć A co z nowiutkim esc.przeżył?
Marcin851 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Do teraz nie mogę w to uwierzyć ESC przeżył pisz co rozpruwać, co chcesz widzieć
cZyNo Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 nie pruj tylko naprawiaj zrób zdjęcie pękniętego centropłata
heksodus Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Jurek proszę Cię z tą naprawą Albo pokaż jakie tabletki bierzesz Rozpruwaj centropłat i pokaż czy się rózni od mawi. Czy jest sens to kupować. Najlepiej rozetnij to delikatnie i pokaż budowę i weż kawałek poszycia podpal zapalniczką i zobacz jakie tkaniny poszły..No chyba ze chcesz naprawiać to się wstrzymaj.
cZyNo Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Marek - nie bądź dziecko. Da sie jak sie chce A na tych zdjęciach co już są wklejone widac jak model jest zbudowany.
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Marcin - zastanów się spokojnie, ten centropłat jest do odbudowy ! Dla niewtajemniczonych - byłem na miejscu, widziałem.... Jak serwo lotki ? - Jurek
heksodus Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Lepiej pogadaj z Peter Janku o jakimś rabacie dla Marcina Ale większość mówi ,ze się da-to może się da i nie trzeba będzie kupować.
Konrad_P Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 To i ja się przyłącze do dyskusji o węglowych lub pseudo węglowych kadłubach. Dziś zrobiłem sekcję swojego kadłuba od Relaxa. Jak ktoś jest ciekawy to tu są zdjęcia: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/30494-elektroszybowiec-relax/page-3#entry527980
heksodus Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Z chęcią bym posłuchał waszych opinii na temat porównania relaxa do backfire. Oczywiście chodzi mi o jakość technologie itd. Może ktoś miał te oba modele w rękach?
Marcin851 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Mi już nowy backfire się produkuje
heksodus Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Opublikowano 25 Listopada 2014 Ile trzeba czekać? Jaka wersja ?
Rekomendowane odpowiedzi