Grzesiek125 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam Krótki filmik z wczorajszego latania Tadka http://www.youtube.com/watch?v=wGcp06UDSBw&feature=youtu.be 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 He he dzięki Grzegorz za wrzute miałem go wczoraj wyregulować przed nadaniem barw ale wiaterek niestety nie pozwolił no cóż. Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek125 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Krótki filmik z pierwszego (prawie ) lotu skrzydełka http://www.youtube.com/watch?v=zq2VkE1QJ0k&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 szybko poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek125 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 niestety długo nie trwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Idzie nieźle tylko szkoda że tak krótko latało ale Grzegorz nie przejmuj się. Będzie następne Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dzisiaj był oblot nowego skrzydełka Grzegorza Waga lekko ponad 500 gram. Silnik to emax GF2210/20 KV1534. Pakiet 1300 mah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Gratuluję Grzegorz polubił skrzydełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Niech wystruga Miga 29 z depronu to śmiga lepiej od skrzydełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Kurde, zapomniałem o najważniejszym zdjęciu pilota ze swoją maszyną. Wieczorem wrzute zrobię Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 W mojej "modelarni" prace idą pełną parą Grzegorz szykuje swojego pierwszego kombata ESA. Tadek uzbraja powiększonego MIG-a. MIG został dziś wstępnie oblatany, przy zapadającym zmroku. Jest jeszcze parę rzeczy do poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Dzisiaj znów kolejne obloty MiG 3 NPN i Kawasaki KI 61 być może będzie filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek125 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Tak właśnie, i oto filmik . Jest start i lądowanie najlepsze w 46s szybko i na temat MIG tylko delikatnie ucierpiał a to już drugie takie lądowanie http://www.youtube.com/watch?v=jny59hRXiMg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Przyznaje, nie ogarnełem tematu na pełnym gazie z max wychyleniami, na niskim pułapie model nie do okiełznania dla nie wprawionego pilota i tak to się skończyło ale będzie lepiej ( uciekałem przed zderzeniem z Grzegorzem ) Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Nie narzekaj ,im trudniej na początku tym łatwiej będzie później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Sławek to powinno tak brzmieć : im drożej na początku tym taniej będzie później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek125 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 A to mój nowy model KI-61 oblatany, pomalowany . Zwrotność i prędkość powala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 No patrz... a mi się modelem nie pochwalił ;) ja swojego przedstawiać nie będe bo już jest po bitwie cieżkiej zresztą bo z glebą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 A mój jeszcze w pudełku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ale już długo w nim nie poleży trzeba składać i będziemy kombacić Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi