Irek M Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Czy ta wtyczka z lewej strony to jest jakaś pochodna micro usb? Pod jakim symbolem jej szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Mało ostre to zdjęcie... Ale czy to nie przypadkiem to? http://en.wikipedia.org/wiki/File:Usb_connectors.JPG UC-E6 proprietary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 O ile dobrze kojarzę to jest to złącze USB z aparatów np. BENQ Tutaj przykładowy link http://allegro.pl/kabel-usb-benq-dc-gh650-gh800-ls200-ae120-ae250-i3279476279.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Już rozszyfrowałem i nawet kupiłem kabelek. To UC-E6 do wielu typów aparatów. U mnie złuży do zupełnie innego celu - nawet byście nie odgadli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Miałem kiedyś takie coś do ładowania telefonu - Motoroli Q700. Teraz używam do MP4 No, do czego Ci to służy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Miałem kiedyś takie coś do ładowania telefonu - Motoroli Q700. Teraz używam do MP4 No, do czego Ci to służy? Pierwsza podpowiedź; Raczej nie zgadłeś jesli myslisz, że to jest to o czym myslisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Dobra, żeby się nie ośmieszyć jeszcze bardziej po tym co teraz powiem - wymiękam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Podpowiedź nr 2 - teraz juz wszystko jasne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzdam Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ale żeby słuchawki na usb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ale żeby słuchawki na usb? Wiem, że najcześciej jest to jack ale na usb też są - fabryczne. Tylko, że akurat nie było z tą wtyczką bo na normalne micro usb jest pełno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ale żeby słuchawki na usb? Ty się tu nie ten, tylko powiedz co to jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ty się tu nie ten, tylko powiedz co to jest! Kamerka brelok w wersji full hd. Pisał Irek o niej tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Oczywiście, że kamerka. Teraz jak zawieszam na szyjce i podłączam słuchaweczki to nikt nie ma pojęcia, że wcale nie słucham muzyczki, a ekspedientki mam przecudownej urody w pewnym sklepiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ty cwaniaczku :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Robisz fuchy dla Rutkowskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi