Barlu Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No to... Jakie macie inne zainteresowania... O ile macie Moim zdaniem samo latanie, nie było by umileniem całego życia :wink: Znaczy, zima, już pustka, 0 hobby (nie licząc symulatora :roll: )... Macie jeszcze jakieś :?: Ja to: -gram troszkę na gitarce -BAWIĘ SIĘ (nie żebym coś robił niebezpiecznego i niezgodnego z zasadami bezpieczeństwa) pirotechniką ;D (bawię siew swoim znaczeniu) -lotnictwem -ogółem chemią :devil: -no i jak większość ludzi "trochę sportu nie zaszkodzi :mrgreen: " (nie znalazłem nic takiego, a to może być interesujące) (W takim razie ja u siebię dodam szczegóły :mrgreen: ) Ze sportu to jeżdże rowerkiem po lesie (oczywiście nie zbyt bezpieczne są te jazdy:D) Lotnictwem- No latanie w skali 1:1, w przyszłości i ogółem wiedza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Oczywiscie poza modelarstwem :mrgreen: uprawiam troche sportu...(Plywanie,kolarstwo gorskie,wspinaczka,szusuje na snowboardzie,strzelam rekreacyjnie na strzelnicy,wedkuje sobie) no iuwielbiam liczyc kase która mam do wydania na art. modelarskie :devil: :crazy: ) Jeszcze jedyna czynnosc która bardzo lubie to flirtowanie z fajnymi laskami :devil: :wink: :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 fajny temat Po za modelowaniem... latam ! w skali 1:1.. narazie szybowcami ale juz niedlugo cessna 150. Po za tym ROWER - to jest to bez czego nie mozna zyc - kazda trasa na i z lotniska jest urozmaicana wypadami w las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 moim zainteresowaniem: nr 1 jest modelarstwo lotnicze rc nr 2 jest modelatswo szkutnicze troszke ( oczywiście rc) nr 3 jest pirotechnika nr 4 jest troche elektronika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 - RC - bron + strzelanie ( a jaaak, z broni ) - żona :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 u mnie jest tego dużo, bardzo dużo i jeszcze więcej: modelarstwo rc, chciałbym latać w przyszłości 1:1, le parkour a szczegulnie salta wszelkiego rodzaju, break dance, wyścigi samochodewe, samochody, motory, pirotechnika i dalej nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 U mnie się ostatnio hierarchia zainteresowań zmieniła... Wstyd się przyznać, ale modelarstwo jest drugie :oops: . Teraz wygląda to tak: 1.) Paulinka 2.) Modelarstwo RC (ostatnio zdecydowany nacisk kładę na DLG, szybowce z pełną mechanizacją i jak najmniejsze modele RC) 3.) Mikromodele swobodnie latające 4.) Dziwadła latające 5.) Laminaty 6.) Fizyka i astronomia 7.) Chemia 8.) Lotnictwo 1:1 9.) Akrobatyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 1, Nurkowanie 2. speleologia 3. psychologia 4. tramping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 trochę gram na gitarze, trochę jeżdżę na rowerze, gram w kosza, trochę elektronika, pirotechnika (jak większość), ciągnie mnie do latania w skali 1:1 i jak się uda to w tym roku zrobię sobie licencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 1)rc 2)sieci komputerowe, administracja 3)rower 4)spanie edit: Zapomniałem dopisać Windsurfing. Jak mogłem zapomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 1-modelarstwo lotnicze, szkutnicze RC, i wszystko związane z lotnictwem. 2-spędzanie czasu na świeżym powietrzu-rowerek i zwiedzanie okolic. 3-I dużo więcej np.TreeClimbing(amatorsko20-30m drzewka), sport, strzelectwo itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 To jest tak; 1-modelarstwo RC 2-Gram dożo w siatkę 3-wędkarstwo 4-strzelectwo z karabinków pnełmatycznych 5-paralotniarstwo (za rok planuje zrobic papiery na paralotnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witam Moja Ania Paralotnie ULM Rower gorski codziennie bez wzgledu na pogode minimum 2 godziny Modelarstwo RC Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Heh, ciekawy temat RC - To wiadomo Muzyka (o DJowanie chodzi, ostatnio tego spróbowałem i baardzo posmakowało :mrgreen: ) Malarstwo (rysunki też) Ostatnio mnie grafika komputerowa zainteresowała Trochę sportu - Głównie piłka nożna Fotografie lubić robie amatorsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 1.) Modele RC ( samoloty , ślizgi Eco Std ,EXP) 2.) Żużel ( APATOR TORUŃ ) 3.) Hokej ( TKH TORUN) 4.) Downhill 5.) Lotnictwo 6.) Rallycross 7.)Mechatronika 8.) Elektronika 9.) Informatyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zastanawiam sie skąd macie tyle wolnego czasu? Po pracy jeżeli mam wolny czas ,to modelarnia albo wraz z "kierownikiem lotów" na lotnisko a potem "lulu' i znowu do "roboty"( mówię tu o pracy zawodowej !) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Organizacja czasu panie kochany organizacja.... A tak na serio to wiadmo nie wszystko naraz Jesienia to, zima to.. a latem co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 A większość osób jest w wieku szkolnym :wink: Więc wieczory lub dnie ma się wolne zazwyczaj :mrgreen: Zależy co kiedy się robi Ale ogółem na wszystko się znajdzie czas, jeżeli się bardzo chcę (a jak kolega mówił, jesień zima lato jesień zawsze co innego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 U mnie jakoś tak: - modelarstwo (rc i kartony) i lotnictwo - fotografia (zwana obecnie "tradycyjną" ) - motocykle (po troszę), ale NIE ścigole czy coś tam takiego - wojskowość oraz II wojna światowa - jej tajemnice, itd. - często lubię se rozmyślać o tym i tamtym :wink: Czasu czasem mało, czasem więcej - w zależności od szkoły :evil: i od tego jak się wyśpi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 No co mi tam - przyznam sie... -Modelarstwo RC (co za niespodzianka) -Wspinaczka i dziurolazenie - duza przerwa za mna, ale zaczynam planowac powrot. -Ksiazki - czytam, czytam i czytam (co innego robic na wyjazdach?) -Akwarystyka - z nastawieniem na roslinki - chyba sie w koncu cos udaje i zaczyna rosnac z powodu warunkow, a nie z przyzwyczajenia :rotfl: -Jesli za hobby uznac cos na co poswiecam duzo czasu i co daje duzo frajdy - to oczywiscie musze wpisac przebywanie z Wami tu na forum. -Najwieksze jednak zainteresowanie - rodzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.