-==PEGAZ==- Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Drodzy <>15-latkowie. Mam do Was prośbę: NAUCZCIE SIĘ KORZYSTAĆ Z FORUM, FUNKCJI SZUKAJ ORAZ NAUCZCIE SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM. Mam na prawdę dość niektórych pytań i ludzi którzy którzy kompletnie nie rozumieją nawet tego o co pytają. A najgorsze jest zasypywanie idiotycznymi pytaniami zarówno forum jak i maili oraz GG. Nie cierpię, kiedy spełniona przeze mnie prośba np. o plany trafia do mnie z 10 razy na gg, mail i wszystkie dostępne sposoby kontaktu. I to po dwukrotnym wysłaniu tychże planów. Informuję, że upierdliwców, którzy nadużyją mojej dobrej woli dodam po pierwsze do listy "ignoruj" oraz zablokuję w każdy możliwy sposób. ... powoli mam dość ... Z serdecznym pozdrowieniem Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Pegaz i chyba nie tylko ty masz dość właśnie poinformowałem modów o kolejnym 14-letnim userze co w 1 poście już bluzga na innych ! i co najgorsze nie da sobie powiedzieć chyba zjadł wszystkie rozumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Tylko to nie jest problem wieku Bo jest taki jeden co ma lat duzo a zjadl wszystkie rozumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 No dzięki elektron za pamięć o mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jarek, problem jest taki, że takich Yntelygentów co to panie musi miec i tyle bo siem zdenerwuje to sieje strasznie - wyż demograficzny czy co. Poza tym ... jak ich odsiewać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Bo jest taki jeden co ma lat duzo a zjadl wszystkie rozumy Moglbys rozwinac te mysl,kogo masz na mysli ? Tylko teraz bez wykretow-moze czas i w tych partiach wiekowych zrobic kreske-czerwona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mellow , co się stało ! Taka nagła odmiana w podejściu do tematu ! Straciłeś cierpliwość ???? :devil: Pegaz nie irytuj się . Niestety tak dziś mamy , że lotniskowiec RC ze startującymi z niego samolotami RC robi się na drugi dzień po zapisaniu się na modelarza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ja tez tak chcę "lotniskowiec RC ze startującymi z niego samolotami RC robi się na drugi dzień po zapisaniu się na modelarza" Kogo muszę o........ żeby coś takiego robić???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=QKGV-0-74FI&feature=related Pogadajcie z tymi - oni juz mają lotniskowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jak juz elektron napisal niechodzi tutaj o wiek taki jak moj ale o kazdy... Wg. Mnie powinno sie za pierwszym razem dawac ostrzezenia a za drugim ban na miesiac. Jak nie poskutkuje to "goodbye" z listy userow forum i po sprawie.... niema co sie bawic w tlumaczenie co i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Łeee taaaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 A ci prawie maja http://pl.youtube.com/watch?v=99PGmXbtpO0&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 To są efekty bezstresowego wychowania, gdzie dzieciakom się wmawia, że nauczyciel jest patnerem i kolegą. A g$^# prawda. Podasz takiemu rękę, to ci ramię wyrwie i jeszcze będzie pyskował, że mało. Szacunek do uczących ma być też na forum - jak nie, to wynocha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ładziak, szkoda że nie moge dać ci POMÓGŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Szacunek do uczących ma być też na forum - jak nie, to wynocha. Heh .. Ładziak ... Takie właśnie powinno być motto tego forum (no może drugie motto). Za to rzeczywiście należy się punkcik "pomógł". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jeżeli w tym temacie można się wyżalić to i ja dodam coś od siebie. Mnie denerwują sytuacje, w których osoba w wieku 12 lat zwraca uwagę o wiele starszemu użytkownikowi. Wydaje mi się, że od zwracania uwagi są wyznaczone osoby na forum. Wracając do tematu ubliżania to całkowicie wydaje mi się, że ban powinien odbywać się z miejsca. Bez ostrzeżeń, trzeba najpierw pomyśleć, co się pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 No tu masz rację , ale jest też drugie dno. Młody sie angażuje i teraz dawanie mu za to ostrzeżenia to niemal nóż w plecy , "przecież wszyscy trąbią o tej ortografii ,a ja jak zwracam uwagę to nagle mam za to ostrzeżenia" . Tu raczej delikatna prośba moderatora czy admina więcej pomoże i nie zaszkodzi temu młodemu zaangażowanemu w życie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mnie najbardziej denerwują takie osoby co myślą ze jak kupią aparaturę i jakiś model to odrazu będą latać nie wiedząc nawet na jakiej zasadzie lata model. WieczuWg. Mnie powinno sie za pierwszym razem dawac ostrzezenia a za drugim ban na miesiac. Jak nie poskutkuje to "goodbye" z listy userow forum i po sprawie.... niema co sie bawic w tlumaczenie co i jak... Popieram pomysł Wiecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Kamilu , w ten sposób wyleciało by 95% nastolatków na forum. A patrząc jak niektórzy się rozkręcają, to była by to strata dożo większa niż wysłanie kilkudziesięciu PM-ów. Są za to skrajne przypadki i te oczywiście należy szybko wyłapywać i kasować . Tu akurat każdy ma klawisz PM i podesłać link do moderatora o zainteresowanie się takim klientem z tej czy innej przyczyny . To doskonale działa. Jedni się poprawiają , inni lądują za burtę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 znakomitym,choc trudnym przykladem jestem ja.... :mrgreen: :devil: jest ze mna juz coraz lepiej :twisted: i to dzięki tym wyslanym PW(niezliczonymi)i tymi kreskami czerwonymi.....ale niektórzy zauwazyli poprawe i widac ze "mlodego uzytkownika forum"mzna naprawic...oczywiscie zdazaja sie takie beznadziejnne przypadki ale na to nikt juz nie ma wplywu...wtedy to juz bez cergieliWYPAD Z BARUtakim userom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.